Podologie

Soms is een goed paar schoenen niet genoeg

Wat ooit begon als een schoenenzaak in Exloo, is inmiddels een veel uitgebreider bedrijf. Achter de schoenenzaak van Schutrups is een zorgcentrum gevestigd met elf praktijkruimtes. Want soms is een paar kwalitatief goede schoenen niet genoeg.

De podologen, podotherapeuten, podoposturaal therapeuten, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en orthopeden van Schutrups kunnen je helpen als je klachten hebt die te maken hebben met de voeten, de houding of het lichaam.

Het bijzondere van het zorgcentrum van Schutrups is dat er wordt samengewerkt. Onderling door de therapeuten en orthopeden, maar ook met ‘de voorkant’, de schoenenwinkel. Sterker: schoenenadvies gaat bij Schutrups niet alleen over mooi, maar er wordt ook rekening gehouden met eventuele klachten, problemen of – logisch! – zooltjes.

 

Samen sterker:

Dat het zorgcentrum van Schutrups direct achter de schoenenzaak gevestigd is, bezorgt onze klanten een groot voordeel. Niet alleen ‘achter’ wordt er intensief samengewerkt, maar ook met ‘de voorkant’. Dat betekent dat we je ook kunnen adviseren welke schoenen het beste bij je passen. Heel handig als je bijvoorbeeld een zooltje nodig hebt.

 

Podologie wachtruimte

Schutrups Voetzorg is aangesloten bij: St. Loop, Landelijke Erkende Beroepsvereniging (podologie/podoposturaale therapie), NVvP, Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten, (podotherpaie) en SEMH, (semi-)orthopedisch schoeisel: De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser