Lopende acties

Home » Acties

Lees hier meer over alle acties bij ons in de winkel

Op deze pagina vertellen wij je welke acties er op dit moment in de winkel gelden. Daarnaast kun je per actie lezen wat de voorwaarden en hoe je kunt deelnemen en wie weet winnen!

Floris van Bommel Big Green Egg winactie

Voor de fijnproevers! Verkrijgbaar in onze winkel: ‘Floris van Bommel for Big Green Egg’. Een limited edition dames- en herensneaker om je vingers bij af te likken. Gedurende de actieperiode maken alle kopers van een paar Floris van Bommel schoenen in onze winkel kans op een Big Green Egg Minimax met toebehoren twv €1265,- !

Het personeel van Green Egg daagde Floris en zijn ontwerpteam uit om de unieke features van een Big Green Egg in sneaker vorm te gieten. Hieruit is een samenwerking ontstaan van twee merken. De enige overeenkomst tussen deze twee is kwaliteit, vakmanschap en ambacht. Schutrups is een van de uitgekozen winkels die deze sneaker mag verkopen.

Het ontwerp van de sneaker is lekker thematisch aangepakt. Tijdens het onderzoek (een avondje culinair freestylen op een Big Green Egg ;)) viel het vrolijk kringelende rookpluimpje op dat boven uit het schoornsteentje van de Big Green Egg uitkwam. Dat werd dan ook het uitgangspunt. Daarnaast mochten de typische deukjes aan de buitenkant van de Big Green Egg niet ontbreken: deze is verwerkt in het rubber van de stabilizer, achter bij de hiel.

De damesvariant is net wat fijner dan de heren variant. Het metallic textiel op de zijkant heeft wat meer glans en de mesh op de voorvoet is wat compacter. De Big Green Egg detaillering is op beide sneakers hetzelfde.

Een deel van de noppen op het loopvlak op de zool heeft een fel oranje kleur. Dit zijn dan ook net de gloeiende kooltjes in een Big Green Egg. Zo kan je letterlijk op hete kolen lopen ;).

Met alleen maar een paar sneakers aan kun je niet achter een Big Green Egg staan. Daarom is er samen met Big Green Egg ook een heel mooi leren schort gemaakt. Het is uitgevoerd in diepgroen rundleer en afgewerkt met zwart lederen details en zware metalen studs. Het schort is volledig in Nederland gemaakt en wordt geleverd in een leuke kartonnen ‘Floris van Bommel & Big Green Egg’ koker. Maat: One size fits all (tot ongeveer een buikomvang van 110 cm).

Birkenstock & Veloretti

Win een Birk&Bike!

Van 18 mei tot en met 3 juli kan je bij Schutrups een echte Birkenstock fiets winnen! Bij aankoop van een paar Birkenstocks maak jij al kans. Het enige wat je hoeft te doen is de actiekaart invullen en deze inleveren met het aankoopbewijs in de winkel. Je krijgt vanzelf bericht als jij de gelukkige bent!

Benieuwd hoe de fiets eruit zit? Hij staat ook bij ons in de winkel, dus kom zeker een keertje langs!

Er zijn een aantal voorwaarden om de fiets te winnen:
• Deelnemer is een natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder.
• Deelname is mogelijk bij aankoop van tenminste één paar Birkenstocks bij Schutrups.
• Je neemt deel aan de actie als je een volledig ingevulde actiekaart samen met de aankoopbon deponeert in de actie box van Schutrups.
• De winnaar van de actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
• De gewonnen prijs is niet voor geld en/of andere prijzen inwisselbaar.
• De winnaar kan niet iemand anders in zijn plaats stellen om de prijs in ontvangst te nemen.
• Je kunt alleen meedoen als u ook instemt met de publicatie van de prijs (naam en foto) welke wordt gedeeld op onze social media en op de website birkenbike.nl.
• De winnaar is niet gerechtigd tot enige vergoeding hoe ook genaamd en doet afstand van enige aanspraak in verband met publicatie en publiciteit zoals beschreven in deze voorwaarden. Alle eventuele publicatie- en publicitaire materialen (inclusief beeldmateriaal) zullen het volledig eigendom zijn c.q.worden van de Hooijer Groep.
• Bij deelname dien je akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Deze zijn te vinden op birkenbike.nl.
• Elke prijswinnaar ontvangt een persoonlijke mail met uitleg hoe de prijs kan worden verzilverd.
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?