Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Arrangementen

VAN... VOOR...

Schutrups Foot & Soul lounge en de omgeving van Exloo bieden perfecte mogelijkheden voor het samenstellen van allerlei arrangementen. Je kunt ze individueel volgen, met een groepje vriendinnen of familieleden of met je bedrijf. Hoe dan ook: de belevenis zal je een blijvende herinnering bezorgen.

 

Wij bieden arrangementen en wellness op maat naast onze maandaanbiedingen. Die variëren van het bruisende Energy! arrangement tot het geurige Flower Power! voetarrangement! We bieden 5 vaste arrangementen die ook online te boeken zijn. Alles kan. En wat er niet is… stellen we samen.

 

Elk half jaar stellen we zes nieuwe maandarrangementen samen om je kennis te laten maken met onze verschillende beauty- en wellnessbehandelingen. Deze kun je met flinke korting boeken met de bon uit het Schutrups Magazine of de Actiepagina.

 

Laat je verrassen door onze persoonlijk voor jou samengestelde maandarrangementen. Deze arrangementen zijn, in tegenstelling tot de normale behandelingen, alleen telefonisch te boeken via 06-37351578

 

Shaping! € 59,95
Bindweefsel massage of cupping rug en benen 25 min. & Cosmolift gezichtsmassage 20 min.

 

Beauty of emotions! € 75,-
Na geurreis van de 5 elementen  tijdens een voetbad, keuze voor hout, vuur, metaal, water of aarde. Je kiest wat je op dat moment nodig hebt! Een lichaams- of gezichtsmassage en kleipakking passend bij jouw element voert je naar diepe ontspanning!

 

Energy! € 45,-
Magnesium voetbad, Shiatsu óf klassieke massage 25 min.

 

Flower Power! € 49,95
Rozen of mint voetbad, voetmassage 30 min., rozen of mint pakking.

 

Quick Fix! € 59,95
Bindweefsel gezichtsmassage 30 min. naar keuze met Cupping, Silk masker