Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Berenloop

Berenloop Terschelling

Op zondag 4 november stond de Berenloop op Terschelling weer op het programma. Dit zou de vierde keer worden dat ik daar de halve marathon ging lopen. Na de marathon, die ik drie weken ervoor had gelopen, ben ik eerst twee weken ziek geweest. Ik had dus net weer een week getraind en had geen hele hoge verwachtingen. Het is een super leuke loop, dus de doelstelling was lekker lopen ,maar toch wel kijken wat er op dit moment inzit.

Het was echt perfect weer (had ik dat weer maar in Eindhoven gehad ?…!). Niet te koud en een zonnetje! Omdat ik een wedstrijdlicentie heb mocht ik vooraan beginnen. Dat is bij deze loop extra prettig, omdat het in het begin redelijk smalle paden zijn. Het ging eigenlijk vanaf het begin goed. Direct een paar hele leuke supporters ?: Liv, Bianca Pomp en Lorain Hindriks ???. Ik liep een heerlijk tempo waarmee ik ruim onder mijn PR (1.39.48) uit zou komen, maar het strand moest nog komen en dat is altijd pittig. Gelukkig was het zand niet heel zacht en de wind viel dit jaar ook reuze mee. Ik liep wel langzamer, maar niet veel langzamer! Dus toen ik na 4 kilometer strand weer in de duinen kwam, zag ik dat een PR er nog steeds in zat. Ondanks dat de laatste kilometers best pittig waren krijg je dan toch een extra boost. Op de rode loper midden in het centrum nog even een sprintje getrokken om nog onder de 1.37 uit te komen! Ik was echt super blij met mijn 1.36.47. En dan denk je stiekem even…1.35 moet dan toch ook haalbaar zijn?…we zullen zien ?

Agenda teamcompetitie triatlon

Inmiddels zijn de wedstrijden voor de teamcompetities van de triatlon bekend. We starten, ondanks ons protest, toch in de 1e divisie. En dit is het programma:

19-5 Almere Duin: triple mix (leg ik nog wel een keer uit)
9-6 Weert: OD
22-6 Rotterdam: Team Time Trail
29-6 Holten: Sprint
7-9 Vroomshoop: Team Time Trail

 

Ik heb er nu alweer zin in! ?♀?♀?♀???