Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

De veter trend

Dit seizoen mogen schoenen extra opvallen, en daar word ik zeker blij van! Er zijn weer een aantal hele gave trends te spotten in de schoenenindustrie. In deze allereerste blog wil ik het graag hebben over de veter trend. En ja, je hoort het goed! Zolang schoenen bestaan, worden er vaak veters in modellen verwerkt zodat de schoen gemakkelijk aan te trekken is. Ook zorgt een veter ervoor dat iedere schoen gemakkelijk te verstellen is. Kortom, de veter is hartstikke praktisch.

 

Mee met de tijd

Nu leven we natuurlijk in 2017 en draait het er niet alleen maar om of iets praktisch is. Het oog wil immers ook wat en wij mensen bewegen ons nou eenmaal graag mee met de tijd. De crème de la crème van schoenenontwerpers heeft gegarandeerd gedacht, hoe geven wij de altijd zo praktische maar niet zo bijzondere veter nou een verassende twist. Het antwoord daar op is door op te vallen op ontzettend veel verschillende manieren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst nogal wat gemengde gevoelens had over deze trend. Deze gemengde gevoelens zijn na het zien van alle toffe modellen van het komende najaar helemaal verdwenen! De veter trend is heel divers en speels en hierdoor is er bijna voor iedereen wel wat wils.

Tijd voor nieuwe schoenen

Groffe veters in felle kleuren, bewerkt met studs of een speels patroon, gebruik van linten als veters en glinsterende veters, we zien het allemaal terugkomen dit seizoen. De merken Durea, Ted Baker, Floris van Bommel, Gabor, Piedi Nudi en New Italia doen allemaal mee aan de veter trend. New Italia laat sommige van zijn nieuwe modellen opvallen door het gebruik van felrode veters. Je moet er van houden, maar opvallen doe je gegarandeerd! Ted Baker speelt met het gebruik van linten als veters, zo zijn je schoenen échte cadeautjes. Piedi Nudi gaat daarentegen op de stoere tour en voorziet haar brede sierveters van kleine studs. Hier word ik zelf helemaal gelukkig van aangezien ik gek ben op alles met studs.

 

Kortom, het is hoog tijd om nieuwe schoenen te kopen, en waarschijnlijk worden dit stoere schoenen met opvallende veters! Weet je niet zeker of de veter trend wat voor jou is? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen en wie weet ben jij dan ook wel om, net als ik.