Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Een lang verwachte wens wordt nu werkelijkheid

Ons Schutrups magazine komt twee keer per jaar uit. Zo gauw er een magazine is uitgegeven, start de organisatie alweer voor het volgende magazine. Dan komt er op ons whiteboard de vraag te staan welke thema’s er in de volgende magazine mogen komen. Zo stond er in het najaar ook het woord Camino op het bord en ik was niet degene die het op het bord had geschreven. Er is nog een collega licht verslaafd aan de Camino.

Eind januari waren de interview dagen gepland en ook ik mocht mijn verhaal doen. Als huiswerk zocht ik wat feiten op over de Camino, de heilige Jacobus, de achtergrond van de schelpen en gele pijlen, maar daar was weinig interesse voor. Gelukkig is het wel een mooi verhaal geworden en krijg ik enthousiaste reactie’s van vrienden die het magazine in de bus hebben gekregen, maar ook van klanten, die mij succes wensen voor de pelgrimstocht die ik ga ondernemen.

Ondanks dat ik mijn sabtical al bijna een jaar geleden zelf geregeld heb, heb ik dit pas rond oktober voorzichtig verspreid onder vrienden en collega’s. Door de uitgave van het Schutrups magazine is het nu een gemeengoed geworden. Het dringt nu langzaam tot mij door, dat een lang verwachte wens, nu eindelijk werkelijkheid gaat worden en dat de vertrekdatum steeds dichterbij komt.

De komende periode ga ik besteden aan het inlopen van mijn schoenen en het wennen aan een nieuwe rugzak. Over deze onderwerpen gaat mijn volgende blog.

Piedie Braaksma