Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Eriks Berenloop

Eriks Berenloop

Net als Alisa en Joost heb ik ook de Berenloop op Terschelling gelopen. Een superleuke halve marathon! Dit jaar ook weer in goede omstandigheden qua weer. Voor mij ging ie prima! 1 uur en 24 minuten heb ik er over gedaan. En heb er echt van genoten???.

Oosterbosrun

Een week na de Berenloop stond de Theehuis Oosterbosrun in Klazienaveen op het programma. Een 10 km cross waar ik eigenlijk altijd aan mee doe. Er doen altijd veel bekenden aan mee wat het loopje ook echt leuk maakt. Zoals alle jaren is het parcours vrij pittig maar dat hoort bij een crossloop. Ik finishte als vijfde in een tijd van 40.15 waarmee ik wel tevreden ben.

Zevenheuvelenloop

Dit jaar voor de derde keer met de zevenheuvelenloop mee gedaan! Dat is echt een mooi evenement! Een heuvelachtige loop over 15 km. Dit jaar had ik Joost als haas om me naar een pr te helpen. De afgelopen 3 week had ik wat meer op tempo getraind dan wat ik gewend ben dus ik was erg benieuwd hoe zich dat zou omzetten naar de huidige vorm. We gingen van start op een tempo van 3.50/km. De 1e 5 km gaan vals plat omhoog dus tussen 4-5 km had ik wat tijd verloren maar op het “vlakke” gedeelte kon ik wat tijd terug pakken. Na 7 km ongeveer kom je op de zevenheuvelenweg waar een paar pittige klimmen in zitten waar de kilometertijden wat omhoog gaan maar wanneer je daalt kun je dat wel goedmaken.
In de laatste 4 km ga je vooral vals plat naar beneden waarvan de laatste km vlak gaat. Het laatste stuk heb ik nog flink hard gelopen waar door ik een super nette van 57.10 sec liep! Ruim een pr! Echt heel erg blij mee! En ik ben Joost erg dankbaar voor het hazen.

De komende tijd staan er nog een paar crossloopjes op het programma en 15 december een 43 km trail in Ommen.

Kom maar op!

Sportieve groet,

 

Erik