Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Groningen wordt ook een aanmeetlocatie

Al een aantal jaren kunnen klanten van Schutrups voor voetonderzoek, diabetesscreening of het aanmeten en controleren van zolen ook op twee locaties buiten Exloo terecht. Daar is een derde bij: Groningen.

Aanmeetlocaties

"Bij Fitland Meppel en PrengerHoekman in Winschoten boden wij alle voetzorg die we in Exloo hebben al een tijdje aan. Nu we een plek hebben in het Topsport Zorg Centrum aan de A7 in Groningen, gaan we ook daar dezelfde service aanbieden", aldus eigenaar Jan Schutrups. In Meppel en Winschoten is de dienstverlening vooral gericht op mensen die niet mobiel genoeg óf te druk zijn met werk om 60 kilometer heen en terug te rijden naar Exloo. In Groningen verwacht Schutrups deels een iets ander publiek. 

Podologie Groningen

"Groningen is natuurlijk een jonge universiteitsstad. Het feit dat we in het Topsport Zorg Centurm zitten, zal sowieso zorgen voor een sportief publiek. Het is de bedoeling dat we daar, door de sportieve omgeving en de samenwerking met andere zorgdisciplines, innoveren en kennis opdoen, wat we ook kunnen toepassen in Exloo, Meppel en Winschoten. De meeste innovaties komen namelijk uit de sport, waar dingen niet alleen goed, maar ook snel moeten."