Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Harris, Italiaans vakmanschap en kwaliteit

Handgemaakt

Harris schoenen worden sinds 1913 volledig handgemaakt volgens Italiaans vakmanschap en kwaliteit. Het merk is begonnen met het creëren van schoenen voor het Italiaanse leger, deze waren van zeer goede kwaliteit en lange levensduur.
De kwaliteit geldt vandaag de dag nog steeds. Harris schoenen zijn tijdloos, elegant en stralen klasse uit. Harris houdt zich niet zo zeer bezig met de modetrends, maar worden ontworpen op basis van ideeën van de klant die de schoen draagt.

Kwaliteit is heel belangrijk voor Harris.

De eigenaar, Bruno Famiglietti, zorgt ervoor dat bij alle schoenen alleen de allerbeste materialen worden gebruikt.
De materialen die ze gebruiken, zijn heel uiteenlopend. Van de beste soorten kalfsleer tot zeer exotische materialen zoals crocoleer of palingleer, dit halen ze uit Frankrijk en Toscane. Keer op keer weet Harris te zorgen voor de perfecte afwerking en zijn ze niet bang om buitengewone kleuren te combineren. Ook zijn alle modellen ingepoetst, wat een exclusieve uitstraling moet geven. 

 

Elke maand komt er bij ons een nieuw model binnen. Zo hebben we in juni deze mooie multicolor (€489,95) binnengekregen en hebben we deze maand de groene variant (€359,95). (zie foto hiernaast)
De schoenen van Harris zijn mooi Italiaans afgewerkt met leer en er worden mooie kleuren combinaties gebruikt. Wil jij nou een tijdloze schoen en heb jij meer interesse gekregen in deze topkwaliteit van Harris? Kom ze gerust passen bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie, of klik hier voor de webshop. LET OP! Ze vallen 1,1/2 Europese maten te groot, dus u moet kleiner kopen dan normaal.