Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Laatste sportblog

Laatste sportblog

Crosswedstrijden, mooi maar o zo zwaar! Zo heb ik vorige maand de Schoonhovencross gelopen. Schoonhoven is een recreatiegebied net buiten Hollandscheveld. Met goede moed op de fiets die kant op als goede triatlontraining.
Het parcours bestond uit drie rondjes van 2,5 km met hierin strand, een pittige beklimming en vele singletracks. Ik was goed gestart maar wat na 1 km voelde als een goed vol te houden tempo, voelde bij de vierde kilometer als helemaal kapot gaan. Ik heb nog 3,5 km geworsteld en kwam na 7,5 km helemaal kapot als zesde over de finish. Een echte cross met een mooi parcours en 7,5 km klinkt als goed te doen, maar ik had het in tijden niet zo zwaar gehad. De terugweg op de fiets was gelukkig wind mee??

Halve marathon van Nijeveen

Begin december stond voor mij nog de halve marathon van Nijeveen op het programma. Omdat de vorige halve niet zo naar wens ging wilde ik hier toch het goede gevoel weer ophalen. Ik finishte als derde en was tevreden over de tijd van 1:16:49. Helemaal omdat ik bijna de hele wedstrijd alleen had gelopen en er een stevige wind stond.

Dan rest mij nog te vertellen dat dit mijn laatste blog was. Ik wil Schutrups bedanken voor de vele jaren aan sponsoring en support.

Verder wens ik iedereen prettige kerstdagen en een goed en gelukkig nieuwjaar!

 

Groeten Joost.