Martijn Kaspers blog: 1

Home » Martijn Kaspers blog: 1
Van: Martijn Kaspers
30-09-21

The Road to the Run for KiKa marathon 2021

Tijdens het interview wat ik had voor het Schutrups magazine kwam het idee om mijn “Road tot the Run For KiKa marathon” te gaan volgen. Elke twee weken even een update over hoe het gaat met trainen, herstellen en andere leuke zaken.

Dus vandaag mijn eerste update.

Zondag mijn langste duurloop tot nu toe gelopen. 27km Pffff.. en dan te bedenken dat we er straks nog 15 bij aan moeten plakken. Maar het ging volgens plan. Niet te snel starten en lekker ontspannen lopen. De Bargerveen trailrun stond eerst op de planning, maar na 1 training onverhard begon toch de rug weer wat op te spelen. Dus maar besloten om niet te gaan. Verstandige beslissing al zeg ik het zelf. Aankomende week rustige week. Herstellen en weer verder bouwen.

Dinsdag lekker bij de fysio geweest die mijn gevoelige rug even te grazen heeft genomen. Bij Maurice en zijn collega’s van EMFysio ben je in goede handen. Ook train ik hier 1 keer per week voor mijn kracht en stabiliteit.
Afgelopen week ook weer mooie bijdrages gehad voor mijn sponsor bedrag. De teller staat al op bijna 8300 euro. We gaan het magische bedrag van 10.000 toch wel halen met zijn allen? Doneren kan altijd nog via: www.runforkikamarathon.nl/martijn-kaspers-texel-2021

Wat een leuke aanmoedigingen staan er toch ook bij. Dit doet me goed. We gaan de 42 zeker volmaken. Karakter tonen. Net zo als alle kinderen die strijden tegen deze ziekte.

Op 10 oktober staat de laatste bijeenkomst gepland voor de marathon. Hier krijgen we de laatste informatie over de marathon. Ook zullen we dan ons eigen wedstrijd shirt ontvangen. De logo’s en namen liggen al bij de drukker, maar hierover komt in een van de volgende blogs een update.

Tot over 2 weken!

Samen doneren voor KiKa

 

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?