Martijn Kaspers blog: 2

Home » Martijn Kaspers blog: 2
Van: Stijn
14-10-21

The Road to the Run for KiKa marathon 2021

Afgelopen zondag hadden we de laatste KiKa bijeenkomst met alle deelnemers van de “Run for KiKa marathon” van Texel. Deze bijeenkomst was in Bunnik. Stukje rijden, maar zeker de moeite waard. We kregen hier de informatie/planning betreft het weekend. Ook werd ons een kleding pakket geschonken. Bestaande uit een mooie warme jas, 2 polo’s en ons wedstrijd shirt. Verder was er nog een spreekster van een fysio praktijk wat betreft voeding en training voor de laatste weken. Erg interessant.

Tijdens de presentatie zag ik ineens mijn naam voorbij komen op een van de sheets. Ik dacht al wat is dit nu weer. Goldrunners stond erboven. Goldrunner word je als je een sponsorbedrag van boven de 5000 euro hebt opgehaald. Ik kreeg mijn shirt persoonlijk met gouden papier ingepakt overhandigd. Dit is natuurlijk mede te danken aan alle sponsoren die KiKa een warm hart toe drage. In 1 woord geweldig.

En dan was daar vorige week nog meer hulp uit onverwachte hoek. Een vertegenwoordiger van Vifit kwam langs met een aantal doosjes sport/energie gelletjes en herstelreepjes. Dat is natuurlijk super. Hartelijk dank hiervoor.

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait is de marathon zelf. De trainingen worden steeds wat langer. Over drie weken zit ik aan mijn top qua kilometers. En dan gaan we toch weer wat afbouwen in omvang. Het is nu nog een dikke 5 weken. Dat lijkt nog ver weg, maar voor dat je het weet zit ik al op de boot naar Texel met mijn gezin.

Ik kijk er naar uit. Heb er heel veel zin in. Gaat echt super gaaf worden. Ben nog enthousiaster geworden na de bijeenkomst van afgelopen zondag. Alle lopers van Texel hebben tot nu toe al een bedrag ingezameld van 295.000. Dat is toch fantastisch!!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.

 

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?