Martijn Kaspers blog: 3

Home » Martijn Kaspers blog: 3
Van: Stijn
18-11-21

De laatste loodjes

Door omstandigheden heb ik 1 blog vergeten te schrijven helaas. Dit is de 1 na laatste. Volgende week nog 1 over de loop zelf. Ervaringen, belevenissen en zware benen (denk ik).

Jaja… aankomend weekend is het eindelijk zover. Na ruim een jaar voorbereiding onder leiding van mijn trainer Jans Kuik mag ik dan eindelijk los. We hadden afgelopen weekend nog even contact. En we hebben er allebei de volste vertrouwen in. De trainingen gingen goed. In het koppie zit het goed. Al hoe wel ik de spanning wel een beetje begin te vernemen hoor. Het komt steeds dichter bij he… Niet dat ik druk voel, want uitlopen doen we zeker hoe dan ook. Maar ik heb zelf nog wel een beetje bewijs drang namelijk. Benieuwd naar de route. Klik op de link: Run for KiKa Marathon – Texel – Google My Maps

Afgelopen weekend had Coop Schippers (mijn werkgever) nog een extra leuke actie opgezet. Bij aankoop van een lekkere appel- en/of speculaas appeltaart wordt een gedeelte gedoneerd aan mijn loop. De taartjes “renden” als warme taartjes over de kassa. Wat een super initiatief! Alvast bedankt hiervoor.
Ja.. en hoe bereid ik me nu het beste voor in zon laatste week? Goed op mijn eten letten, op tijd gaan slapen en nog ff een klein loopje. Even een planning maken waar iemand moet gaan staan om mij te voorzien van een fles drinken of een energie gelletje. Zorgen dat ik de gelletjes op voorraad heb is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Nog ff 1 keer mijn rug laten checken door de fysio en daar nog een lichte training afwerken. En natuurlijk zorgen dat mijn kleding voor elkaar is.

Over kleding gesproken. Je kon mij op verschillende manieren sponseren. 2 daarvan waren: per km, en dan met vermelding achterop het shirt. Of als bedrijf met logo voor op mijn shirt. En dit moet natuurlijk ook op mijn shirt gedrukt worden. Dit werd belangeloos gedaan door Joanne Boonstra van www.ukiedo.nl (Beetje sluik reclame in deze blog moet kunnen toch) Het shirt is super mooi geworden.

We gaan nu lekker onze rust pakken en verder voorbereiden. Hartelijk dank voor het lezen en tot volgende week.

Groetjes Martijn Kaspers

 

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?