Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Nieuwe pedicure

Mijn naam is Esther Mones 47 jaar en ik ben woonachtig in Exloo. Ik ben getrouwd met Johan en samen hebben wij twee kinderen, Nienke en Stan.


Na jaren voor mijn gezin te hebben gezorgd en als huishoudelijke hulp werkzaam te zijn geweest, heb ik het roer om gegooid. Ik was al een enige tijd opzoek naar iets anders, maar wat? Tijdens een gesprek met een collega, kwam het pedicuren na voren. Ik heb mij daar in verdiept en heb toen besloten om in september 2018 te starten met de basis opleiding pedicure in Groningen.


Het was wel erg wennen om na 25 jaar weer terug in de schoolbanken te zitten. Bovenal was het spannend of dit een juiste keuze was. De opleiding heeft veel tijd en energie gekost, maar is meer dan waard geweest. In juli 2019 heb ik mijn diploma gehaald. Toen het bleek dat ik het leren na 25 jaar nog niet verleerd was en het als een grote uitdaging zag, ben ik in september jl. begonnen aan de opleiding medisch pedicure. Ik hoop in juli 2020 mijn opleiding met succes af te ronden. In de tussentijd ben ik al met veel plezier aan het werk, en heb ik voor 3 maanden een collega pedicure mogen vervangen, en heb dit met veel plezier gedaan.


Ik ben sociaal, behulpzaam en ga graag met mensen om, ik hou er van om tijdens mijn werkzaamheden een praatje te maken. In mijn vrijetijd ga ik graag wandelen, hardlopen ( al staat dit op het moment op een erg laag pitje i.v.m. de studie) en ik hou van gezelligheid op z’n tijd met gezin, familie en vrienden.


Vanaf 2 januari 2020 zal ik als pedicure het Schutrupsteam komen versterken. Ik kijk er naar uit om u in de winkel te ontmoeten.


Groetjes
Esther Mones.