Alle informatie over onze opruiming

Home » Alle informatie over onze opruiming
Van: Stijn
17-12-21

Update 22-12-2021

De grootste schoenenopruiming van Europa is terug van weggeweest! Dit keer helaas niet fysiek, maar online. Wij hebben meer dan 1200 producten voor jullie online staan. De grootste merken doen mee zoals Durea, Van Bommel, Finn Comfort, Harris, Greve en Gabor. Shop snel want wij verwachten dat het storm gaat lopen!

De grootste schoenenopruiming shoppen: https://www.schutrups.nl/shop/sale/

Team Schutrups

 

—————————————————————–

Update 20-12-2021

Wij zijn momenteel met man en macht bezig om onze kerstopruiming online op te tuigen. De beste merken zoals Durea, Van Bommel en Xsensible zullen deel uitmaken van onze kerstopruiming! Houd deze pagina en onze kanalen in de gaten voor updates.

Team Schutrups

 

—————————————————————–

Update 19-12-2021

Door de nieuwe maatregelen die gisteren zijn aangekondigd, zijn wij genoodzaakt om het concept van onze opruiming aan te passen. Houd deze pagina en onze kanalen in de gaten voor updates.

Bedankt voor je begrip!

Team Schutrups

 

—————————————————————–

Eindelijk staat onze fameuze uitverkoop voor de deur. Deze staat ook dit jaar weer gepland. Nu niet in de welbekende containers, maar in een enorme tent. Dit hebben we gedaan zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen en dat jij alle ruimte hebt om de schoenen of kleding te bekijken. Zo kun jij veilig te gekke schoenen of kleding met hoge kortingen scoren.

De uitverkoop start vanaf tweede Kerstdag t/m zondag 9 januari 2022. Dit betekent hoge kortingen met prijzen vanaf €24,95! Schoenen voor dames, heren of kinderen. Ook ski-items, kleding en wandel mogen niet ontbreken. Zo kun je onze bekende schoenen- en kledingmerken shoppen, zoals: Lowa, Meindl, Durea, Greve, Floris van Bommel, Waldläufer, 10Days, Icepeak en veel meer!

Tijdens deze uitverkoop hanteren we een paar huisregels:
– QR-code scannen bij binnenkomst
– Handen desinfecteren
– Houd 1,5 meter afstand
– Een maximaal aantal personen in de tent

Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd contact met ons opnemen. (tel: 0591-549093)
Veel shopplezier!

 

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?