Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Panterprint, ja of nee?

Het is tijd om het te hebben over een échte klassieker, de panterprint. Keer op keer is deze trend weer te spotten in zowel de kleding- als in de schoenenindustrie. Om eerlijk te zijn was ik nooit zo enthousiast over deze trend, tot nu! De reden voor deze ommezwaai in stijl weet ik niet precies. Ik denk dat je je stijl gedurende de tijd verder ontwikkeld en veranderd. Ook merk ik dat ik steeds wat meer ga durven op het gebied van de laatste trends. Zo heb ik het afgelopen seizoen de flair pijp echt ontdekt en dit is toch wel een model dat ik een jaar geleden absoluut niet zou hebben aangeraakt. 

let’s do it!

 

Ik heb op dit moment nog geen panterprint in mijn kast hangen, maar ik denk toch dat deze er binnenkort wel komt. Het leuke aan deze trend is namelijk dat je hem zo gek en opvallend kunt maken als je zelf wilt. Zo zijn de opvallende fake fur panterprint winterjassen ontzettend populair maar is de panterprint ook gewoon subtiel terug te vinden op een t-shirt of op een tasje. Ook worden schoenen bewerkt met panterprint, denk bijvoorbeeld aan de stoere boots van Panama Jack. Sommige modellen van dit merk zijn bewerkt met een subtiele panterprint, alleen aan de achterzijde van de schoen. Door deze diversiteit is er voor ieder wat wils en kun je een product kiezen wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ik denk dat ik ga beginnen met een riempje of een sjaal bewerkt met deze stoere print en wie weet, loop ik met kerst wel in een warme panterprint winterjas!