Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Rust is even belangrijk als training

Rust is even belangrijk als training

Laat ik beginnen dat ik zo blij ben met dit fantastische weer! Het zorgt er bij mij voor dat ik nog meer zin heb om te gaan trainen. Ik zeg niet dat het makkelijker gaat, want dat is zeker niet zo met de warmte, maar de trainingen zijn leuker met dit weer.

Team Triatlon wedstrijd Almere

Ik heb een paar pittige trainingsweken achter de rug. Na de team triatlon wedstrijd in Almere stond er geen wedstrijd op het programma voor mij. Pas aanstaande zondag hebben we weer een teamwedstrijd in Utrecht. Die wedstrijd is geen stayerwedstrijd dus mag ik voor het eerst, tijdens een wedstrijd, mijn tijdritfiets gebruiken. Dat fietst echt heel anders dan mijn ‘gewone’ racefiets dus ben ik er nu ook mee aan het trainen. Omdat het fietsen steeds makkelijker gaat, begin ik het ook leuker te vinden, maar wel het liefst wel met iemand dan alleen. Ik moet wel wat te kletsen hebben onderweg ??.

Zwemprestatietocht

 

Ik heb nog wel meegedaan aan de zwemprestatietocht op vrijdag 22 juni. Ik heb heel even nagedacht over de 5 kilometer, maar heb toch maar voor de 3 kilometer gekozen. Dat ging op zich heel goed, maar na 1,5 kilometer begon ik toch wat kramp te krijgen in de benen. Door af en toe de benen even te laten rusten en een slag schoolslag was het tot de finish prima vol te houden, maar toen ik uit het water wilde stappen was dat even niet mogelijk. Het was er helemaal ingeschoten en ik kon niet voor- of achteruit. Dat was dus wel een teken om de dag erna toch maar een rustdag in te plannen en niet nog eens op de fiets te stappen. Blijft een lastige conclusie: rusten blijkt net zo belangrijk te zijn dan trainen…?