De perfecte herenschoen voor op je werk

Home » De perfecte herenschoen voor op je werk
31-03-22

De ideale kantoorschoen

Wat is nou de ideale kantoorschoen? Wij hebben voor jullie voor elke gelegenheid de perfecte kantoorschoen op een rijtje gezet.

De pantoffels van UGG

Waarom zou je je nette schoenen aantrekken als toch niemand het ziet? De UGG pantoffel is een schoen die juist buiten het kantoor wordt gedragen. Voor de relaxte thuiswerkdag met online meetings dragen wij deze heerlijke pantoffels van UGG.

De alledaagse kantoorschoen van Van Bommel

Voor de alledaagse kantoorschoen willen we een schoen die lekker zit maar er ook stijlvol uitziet. Deze schoenen van Van Bommel lopen heerlijk en zijn perfect als alledaagse schoen. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en modellen. Met deze schoen loop je de hele dag lekker en zie je er toch trendy uit dankzij de opvallende kleuren

De chique schoen van Harris

Vrijdag, de laatste werkdag van de week en dat betekent een vrijmibo oftewel de vrijdagmiddag borrel. Op vrijdag wil je natuurlijk goed voor de dag komen en daarom dragen wij op vrijdag deze schoen van Harris. Met deze schoen kan je netjes op kantoor rondlopen en val je op tijdens de vrijmibo.

De nette schoen van Floris van Bommel voor op de beurs

Thuis dragen we pantoffels maar op de beurs lopen we er natuurlijk netjes bij. De Floris van Bommel collectie is perfect voor een dag op de beurs. Deze schoenen lopen lekker en zien er ook nog eens netjes en chique uit.

De Wandelschoen van Lomer

Bewegen is belangrijk en vooral tijdens een lange dag werken. Na een hele dag achter het bureau is het belangrijk om in de pauze er even tussen uit te gaan voor een wandeling. Je komt terug met weer nieuwe energie en inspiratie. Deze wandelschoenen van Lomer zijn hier heel geschikt voor.

De werkschoen van Atlas

Ook voor het echt zware werk hebben wij de perfecte schoen van Atlas. Tijdens een dag in de werkplaats dragen wij deze werkschoenen. Deze schoenen zorgen ervoor dat onze voeten goed beschermd zijn. Daarnaast zitten ze ook nog eens erg comfortabel. Naast dat wij werkschoenen verkopen, kunnen wij voor bedrijven ook veel betekenen op het gebied vitaliteit en comfortabel werken. Kijk voor meer informatie op de website van Schutrups Works.

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?