Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Stap gezellig in de Plusbus

Het begon als een spontaan idee van Anne-Marie de Ridder, Jannie Eiting en Lilian Lubbers: de Plusbus. Hoe kunnen we zorgen dat ouderen die wat slechter ter been zijn ook eens een kijkje kunnen nemen bij Schutrups?

Rondleiding door Schutrups

En dan niet alleen in de winkel, maar ook 'achter' in de werkplaats, de behandelkamers van de podologen en eventueel ook het magazijn? En als dat nou eens gecombineerd wordt met een ontvangst met koffie en cake en een praatje van Jan Schutrups of één van zijn mensen over de zaak? Van het een kwam het ander. Inmiddels heeft Plusbus al een aantal busladingen met veelal ouderen 'afgeleverd' aan de Zuiderhoofdstraat in Exloo.

De Plusbus is een succes!

"De mensen die tot nu toe geweest zijn, zijn razend enthousiast", zegt Anne-Marie de Ridder. "Dingen als het maken van een voetafdruk, uitleg van de pedicure, eventueel een voetmassage, het maakt er al met al echt een dagje uit van. De mensen kennen de naam Schutrups wel, of kwamen hier zelfs al, maar van wat er allemaal achter de schermen gebeurt, hebben ze geen idee."

Belangstellenden kunnen zich, liefst in groepen van rond de acht personen, aanmelden via telefoonnummer: 0591-549093.