Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Tweede Teamtriatlon Almere

Tweede Teamtriatlon Almere

Op zondag 27 mei  stond de tweede teamtriatlon gepland in Almere. Om 7.45 uur vertrokken Susan, Mathilde, Rachma en ik vanuit Klazienaveen. Toen we aankwamen waren de mannen van de derde divisie bezig met hun wedstrijd. Uiteraard gingen we ze even aanmoedigen en ondertussen moesten we onze eigen spullen klaarleggen. Ik wilde graag op tijd bij de start zijn zodat ik eerst even aan het water kon wennen. Vorig jaar had ik hier ook meegedaan en het zwemmen vond ik niet heel leuk. Na 300 meter kreeg ik toen een beetje paniek, omdat het water zo wild was en iedereen tegen je aan zwom. Daarom was ik nu toch wel een beetje gespannen…

De wedstrijd

Dat was gelukkig nergens voor nodig. Het zwemmen ging heel goed. Ik was meer dan twee minuten sneller dan vorig jaar en kwam als negende uit het water. Daarna moest ik 20 kilometer fietsen. Bij deze wedstrijd mag je samen fietsen (stayeren) en omdat ik vrij vooraan lag, in tegenstelling tot vorig jaar ?, kon ik ook echt met een groep fietsen. Dat ging super. Door goed samen te werken hadden we een mooi tempo en ging die 20 kilometer zo voorbij. Daarna kwam het laatste onderdeel, het lopen. Wat ik op zich heel leuk vind, maar na het fietsen toch wel iets minder. Het was heel warm en pas bij dit onderdeel kreeg ik daar een beetje last van. Toch lukte het mij een redelijk tempo te lopen en ik kwam uiteindelijk als elfde over de finish (van de 94 dames). Als team hebben we met een vijfde plek een mooie prestatie neergezet.

Trainen

 

Over vier weken is de derde teamwedstrijd. We gaan weer proberen volle bak te trainen, maar in deze periode is dat extra lastig, omdat dit een drukke periode is bij mij op school , maar ook op die van mijn kinderen. Heel veel activiteiten worden nu gepland. Zo was ik vorige week in Parijs met onze vierde klassers en deze week is de avondvierdaagse bij ons in Erica. Maar aan het materiaal kan het in ieder geval niet liggen. Ik heb weer super mooie kleren gekregen van Schutrups voor dit sportseizoen! Bedankt!