Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Volledig op maat te maken wandelschoenen – Tecnica

Tecnica

Wandelschoenen en trekking schoenen worden steeds beter. De techniek wordt steeds verfijnder, ze worden tegenwoordig zo goed ontwikkeld dat je de schoenen vaak niet eens meer in hoeft te lopen. Er is een jaar intensief onderzoek gedaan onder de consumenten en aan de hand daarvan, in samenwerking met de productontwikkelaars, een geheel nieuw concept wandelschoenen op de markt gezet.

Nu komt Tecnica met een nieuwe technologie, de C.A.S. Deze technologie maakt gebruik van thermisch te vervormen materiaal bij de hiel. Met die techniek is het mogelijk om zowel het ‘omhulsel’ als het voetbed geheel naar de voet te vormen, zodat de schoen daadwerkelijk als een tweede huid past. De schoen die kan door de nieuwe techniek binnen 20 minuten geheel aan de vorm van de voet worden aangepast. De Tecnica wandelschoen bevat een Vibram-Megagrip zool die speciale noppen heeft, die noppen zorgen in combinatie met de EVA-tussenzool voor een perfecte grip in alle ondergronden. Er komen nu ook speciale leesten voor vrouwen waardoor het voor extra comfort zorgt.

De schoen is verkrijgbaar in 4 kleuren waarbij de waarbij de kleuraccenten laten zien waar de vervormbare elementen bij de enkel, hiel en binnenkant zitten.

De Forge zal leverbaar zijn in 2 varianten. Als eerst de Forge S waarbij de bovenzijde van synthetisch stretchmateriaal met TPU gelamineerde versterkingen. De Forge S kost €274,95. Dan heb je nog de  ‘gewone’ Tecnica Forge met een bovenzijde van nubuckleer deze schoen kost €259,95.

 

Bent u benieuwd geworden naar de Tecnica schoen? Kom dan gezellig langs in de winkel!