Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • groot aanbod in verschillende maten en wijdtes
  • gratis verzending
  • voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
  • winkel is 7 dagen per week geopend
 

Volop in training

Volop in training

Wat een mooie nazomer hebben we toch en wat maakt dat op dit moment het sporten makkelijk! Het is echt genieten tijdens de trainingen en wedstrijden.

Bargerveen trailrun

Een van die wedstrijden was de Bargerveen trailrun. Deze werd voor de eerste keer georganiseerd door de Loopgroep Noord Nederland. Het was een fantastisch parcours uitgezet in het prachtige natuurgebied: singletracks, zandpaden, schelpenpaden, veen, alles zat erin! 23 km lang heb ik lekker doorgelopen en heb ik van deze loop een hele goede training gemaakt. In dit natuurgebied (nog geen 10 km van huis) wil ik zeker vaker gaan trainen.

Halve marathon

De week er na stond voor mij de halve marathon van Oldenzaal op het programma. Deze ging over een mooi glooiend parcours. Ook hier heb ik niet volle bak gelopen, omdat ik van blessures gevrijwaard wil blijven en er nog belangrijkere wedstrijden aankomen. Moe maar voldaan kwam ik in 1 uur en 22 minuten over de finish.

De 4 Mijl

De afgelopen week heb ik wat meer rust genomen om zondag j.l. fit aan de start te staan bij de 4 Mijl van Groningen. Ik had het erg zwaar om de kilometertijden van de afgelopen jaren te lopen, maar anders trainen betekent dus voor mij iets minder explosief zijn. Mijn hartslag zat in mijn keel en de tijd 22:08 viel me niet helemaal mee. Ik heb al eens een minuut sneller gelopen en wilde nu wel weer onder de 22 minuten. Na tijd was ik blij verrast dat we met de collega’s van Drentea weer de eerste prijs bij de bedrijvenloop mochten ontvangen. Het bleef nog lang onrustig in Groningen!

De afgelopen week heb ik ook de eerste kilometers gemaakt op mijn nieuwe loopschoenen, de Asics Dynaflyte 3. Ze lopen heerlijk, zeker een aanrader!

Sportieve groet,

 

Joost