Wintersport

Home » Wintersport
Van: Stijn
04-11-21

Jouw wintersport begint in Exloo!

Alleen het idee al, afdalingen maken. Buiten in beweging zijn. Wie heeft daar niet zin in? Maar mis je nog een paar goeie ski’s, skischoenen, skikleding of accessoires? Shop hieronder jouw complete ski uitrusting.

Schutrups skibril

De winter is nog pril maar wees voorbereid met deze Schutrups skibril. Deze blitse brillen zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen en zijn perfect om dit jaar flitsend van de piste af te gaan. De bril heeft een elastische, verstelbare band met het Schutrups logo erop. Het model is unisex en heeft een UV-bescherming.

Onze collectie 

Onze collectie bestaat grotendeels uit HEAD skischoenen die aanpasbaar zijn door middel van liqiudfit. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om jullie ski plezier te vergroten. Klik hier voor ons assortiment.

Skischoenen

Waar moet je op letten bij het kopen van skischoenen? Bij Schutrups wordt altijd lengte en breedte opgemeten, daarnaast kijken we naar de vorm van de voet en bepalen we de flexwaarde aan de hand van een aantal vragen en ook lengte en gewicht speelt dan mee. Daarna gaan we verschillende merken en modellen testen op de skihelling in de winkel. En kijken we of er nog aanpassingen gedaan moeten worden.

 

Skizolen

Skizolen zorgen voor een betere houding. Bij Schutrups worden jouw zolen gemaakt in de binnenschoen. Je voeten worden in foam geplaatst en worden vacuüm getrokken. Daarna worden er warme zolen in de foam afdruk gelegd. Op deze manier krijg jij een zool die volledig gevormd is naar jouw voet, daarna gaan we de zool stabiliseren voor een optimaal ski plezier. De zool stabiliseren is een unieke werkwijze wat bijna niet voorkomt in Nederland.

Flexwaarde

Bij het kopen van skischoenen is het belangrijk dat je let op de flexwaarde. Bij Schutrups wordt altijd lengte en breedte van de voet gemeten, daarnaast kijken we naar de vorm van de voet en bepalen we de flexwaarde aan de hand van een aantal vragen. Ook lengte en gewicht spelen mee. Daarna gaan we verschillende merken en modellen testen op de skihelling in de winkel, en kunnen we eventueel een andere flexwaarde aan proberen.

Afspraak maken 

Het is belangrijk dat voor je langskomt je een afspraak maakt. Het passen en vinden van de juiste skischoenen neemt aardig wat tijd in beslag. Ook moet er een specialist aanwezig zijn en deze moet ook tijd hebben vandaar geven wij advies op afspraak. Maak hieronder nu jouw ski afspraak.

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?