Jouw perfecte sportoutfit

Mooie, moderne en lekker zittende sportkleding vind je bij ons. Want zeg nou zelf sporten in lekker zittende kleding die er ook mooi uitziet en waar jij je fijn in voelt, motiveert toch extra? Met een groot assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires van verschillende merken zoals New Balance, Asics en DMD, zit er vast iets passends bij voor jouw sportieve uitdaging!

Van hardloopschoenen tot skikleding

Op skivakantie klinkt heerlijk, maar niet als je bibberend van de pistes afgaat of de blaren op de voeten hebt staan door de gehuurde skischoenen. Met ons aanbod van warme ski jassen, skibroeken en ski schoenen ben je goed voorbereid. Ook voor hardlopen, voetballen of fitness wil je een passende outfit. Welke sport je ook doet en of je nou net begint of al een ervaren sporter bent, voor iedereen is het belangrijk om goede sportartikelen in huis te hebben. Tijdens het sporten is het namelijk erg belangrijk dat bijvoorbeeld je sportshirt of sportlegging goed ademt. Dit zorgt ervoor dat je zweet op de goede manier wordt afgevoerd. Hierdoor blijven je spieren op lichaamstemperatuur en heb je minder snel last van blessures.

Wij denken met jou mee

Bestel voor 16.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag! Past het bestelde artikel toch niet, geen probleem. Binnen 14 dagen kun je de bestelling retourneren en krijgt u het aankoopbedrag teruggestort.


Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon