Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schutrups Inside

21 april 2022 @ 19:30 - 23:30 UTC+0

€10

Vraag hier je tickets aan!

Wordt FC Emmen kampioen in de Eerste Divisie en staat de succesvolle trainer Dick Lukkien ook volgend seizoen aan het roer bij Emmen in de Eredivisie of gaat hij in op een aanbod van Heracles? Redt Dick Schreuder met PEC Zwolle het vege lijf of moet hij een stapje terug doen naar de Eerste Divisie? Spelen FC Groningen en Go Ahead Eagles binnenkort Europees voetbal? Die vragen en mogelijke antwoorden komen donderdagavond 21 april ongetwijfeld aan de orde tijdens Schutrups Inside in Exloo.

Schutrups Inside staat voor een gezellige avond met je voetbalvrienden. Er wordt gezorgd voor een gezellige avond vol met voetbalpraat, uniek bier, hapjes en goede muziek. De grote ontknoping van de Eredivisie en de Eerste Divisie begint hier.

Gastheer Niels Dijkhuizen, sportverslaggever bij RTV Drenthe, gaat in gesprek met de trainers, voetballers en andere beleidsmakers. Naast de eerdergenoemde namen zijn ook algemeen directeur Ben Haverkort en assistent-trainer Casper Goedkoop van FC Emmen aanwezig. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus, doelman Jan de Boer en de Slowaakse middenvelder Tomáš Suslov van FC Groningen schuiven ook aan bij de grote tafel. Daarnaast is Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles, de club die het zo verrassend goed doet in de Eredivisie, te gast. Ook René Hake is aanwezig, wat gaat de voormalig trainer van FC Utrecht volgend seizoen doen? Ook worden er nog meer interessante gasten uitgenodigd. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.

In de gezellige winkel van Schutrups Exloo wordt op informele wijze gepraat over serieuze, maar ook minder serieuze onderwerpen. Over beleidsperikelen, de aan- en verkoop van spelers, een mogelijk kampioenschap van FC Emmen, over kleedkamer anekdotes en andere zaken die aan de orde komen. Hoe gaat FC Emmen het komende seizoen de Eredivisie in en blijven de beide FC Groningen-spelers ook behouden voor de club.

Even een voorstelrondje van de gasten op deze avond:

  • Ben Haverkort is inmiddels bijna 5 jaar directeur van FC Emmen, Haverkort was jaren scheidsrechter in het betaalde voetbal. In zijn jongere jaren was hij actief in het betaalde voetbal.
  • Dick Lukkien is sinds juli 2016 hoofdtrainer bij FC Emmen. Op 20 mei 2018 wist Lukkien met zijn ploeg voor het eerst in de clubhistorie promotie naar de Eredivisie af te dwingen!
  • Casper Goedkoop is assistent-trainer bij FC Emmen. Sinds Dick Lukkien de hoofdtrainer is, is Casper al zijn assistent. Inmiddels heeft hij voor zijn zevende seizoen bij FC Emmen getekend.
  • Jan Willem van Dop is sinds 2018 algemeen directeur van Go Ahead Eagles. Ook heeft 9 jaar gewerkt als directeur algemene zaken bij Feyenoord. Daarna heeft hij nog gewerkt als voorzitter en algemeen directeur bij FC Utrecht.
  • Mark-Jan Fledderus is sinds 2019 technisch directeur van FC Groningen. Als voetballer kende Fledderus ook al een mooie carrière, waarin hij zich ontplooide tot waardevolle Eredivisiespeler.
  • Jan de Boer is 21 jaar oud en voetbalt bij FC Groningen als doelman. Hier speelt hij met rugnummer 25.
  • Tomáš Suslov komt uit Slowakije en is 19 jaar oud. Hij voetbalt bij FC Groningen als middenvelder met rugnummer 7.
  • Dick Schreuder is sinds 2021 hoofdtrainer van PEC Zwolle. Zelf stond hij in het verleden als middenvelder op het veld bij onder andere Sparta Rotterdam, FC Groningen en RKC Waalwijk.
  • René Hake was van 2020 tot en met 2022 hoofdtrainer bij FC Utrecht. Eerder was hij werkzaam bij FC Emmen, FC Twente, PEC Zwolle, SC Cambuur en Jong FC Utrecht.

Je kunt deze avond bijwonen. Een ticket kost tien euro, maar dat is inclusief twee consumpties. Er is livemuziek van 5th Wheel en er staan genoeg biertjes en hapjes klaar. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig. De opbrengst van de avond is bestemd voor de natuur in Drenthe.

Schutrups Exloo is partner van tal van Ere- en Eerstedivisie clubs door de voeten van de spelers te meten en waar nodig de (voetbal)schoenen te voorzien van zooltjes. Jan Schutrups zal daarover vast en zeker uitleg geven aan de bezoekers.

Schutrups Inside vindt plaats in de winkel van Schutrups Exloo en is tussen 20.00 uur en 23.00 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Vraag hier je tickets aan!

Gegevens

Datum:
21 april 2022
Tijd:
19:30 - 23:30 UTC+0
Kosten:
€10

Organisator

Schutrups Exloo

Locatie

Exloo
Zuiderhoofdstraat 13
Exloo, 7875 BW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0591-549093
Bekijk de site van Locatie
Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?