Finn Comfort dag

28/09/2018 | 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag 28 september is het weer Finn Comfort dag bij Schutrups. Deze dag kunt u de nieuwe collectie van Finn Comfort zien, een zogenaamde drukmeting ondergaan en gratis een paar Finn Comfort schoenen testen. Natuurlijk is de expert van Finn Comfort aanwezig om iedereen die dat wil een advies op maat te geven.

Schoenen die u makkelijk verder brengen

Schoenen die u helpen om langer lekker te lopen zonder vermoeid te raken. Een utopie? Nee dus. Het Duitse pasvormschoenenmerk Finn Comfort heeft een innovatieve schoenenlijn ontworpen met de naam Finnamic, die de afwikkeling van de voeten tijdens het wandelen gemakkelijker maakt. Iedere stap kost daardoor minder energie. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is. Let wel, het zijn dus geen ‘wiebelschoenen’, maar stabiele stappers, ontwikkeld op basis van orthopedische kennis.

Omdat ook hier de juiste lengte- en breedtemaat van het grootste belang zijn om optimaal comfort te kunnen garanderen, vraagt dat om deskundig pasvormadvies. Daarom organiseren wij op vrijdag 28 september 2018 een speciale Finn Comfort dag. Iedereen kan dan zelf ervaren hoezeer deze schoenen het lopen vergemakkelijken.

Naast de eigen vakkundige medewerkers is er op die dag ook een expert van de Finn Comfort-importeur aanwezig, die veel kleuren, modellen en maten meebrengt, waardoor er extra veel keuze is. Hij of zij geeft bovendien graag alle gewenste informatie over de uitzonderlijke eigenschappen van deze schoenen. In het kort komt het erop neer, dat de voeten bij elke stap als vanzelf afrollen. De vernuftig vormgegeven zool is bovendien gemaakt van een extra stevig materiaal, waardoor energie wordt bespaard. Vergelijk het maar met een hard opgepompte bal, die veel hoger stuitert dan een zacht exemplaar.

Finn Comfort

Het schoenenmerk Finn Comfort is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld op basis van medische inzichten en wordt nog steeds geheel in Duitsland geproduceerd. Het merk richt zich met name op consumenten, die comfortabel en gezond willen lopen. Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden.

 

Bekijk hier alvast het Finn Comfort-assortiment bij Schutrups

 

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser