Inloopspreekuur Meppel

05/07/2018 | 09:00 - 10:00 uur

MEPPEL – Veel mensen krijgen op een gegeven moment problemen met bewegen. Gewrichten gaan pijn doen en de dagelijkse bewegingen, zoals lopen en langer staan gaan moeilijker. Schutrups Voetzorg en Oefentherapie Cesar in Meppel houden een gezamenlijk inloopspreekuur waarin ze informatie over de behandelmogelijkheden en uitleg geven over verlichting van pijn en gemakkelijker bewegen. Vijf donderdagen achtereen, van 21 juni tot en met 19 juli, tussen negen en tien uur ’s morgens kan iedereen er zonder afspraak vrijblijvend terecht voor alle vragen op het gebied van houding en beweging. De locatie is op de derde verdieping van Sportcentrum Ankie Smid, Ezingerweg 56-57 in Meppel. Er is een lift aanwezig.

Schutrups Voetzorg
Podotherapeut Brigitte Kats legt uit dat bij pijn in de voeten bij Schutrups Voetzorg, bekend van de zolen, naar het complete lichaamsbeeld wordt gekeken. De zooltherapie van Schutrups zorgen voor verlichting of pijnvrij lopen en heffen de disbalans in het lichaam op. “Als je last hebt van bijvoorbeeld je voorvoet kan dat komen door een verkeerde houding, scheefstand in het bekken of een been dat korter is dan de ander. Bovendien houden wij ook rekening met wat voor werk de mensen doen: zitten of staan ze of wordt er intensief gesport. Door onze kennis op het gebied van zooltherapie kunnen we veel mensen helpen. Onze zolen kunnen helpen bij pijn of problemen in voeten, knieën, heupen en rug. Maar ook comfort of drukvermindering geven voor mensen met reuma of diabetes. Ook kunnen er teenstukjes aangemeten worden, als mensen bijvoorbeeld last hebben van likdoorns.”

Oefentherapie Cesar
De oefentherapeut Cesar is een expert op het gebied van houding en beweging. Samen met de patiënt(e) wordt er een passend behandeldoel gemaakt. De behandeling bestaat o.a. uit het veranderen van het houdings- en bewegingsgedrag, het (her)vinden van een juiste balans tussen belasting en belastbaarheid, ontspanningsoefeningen en een juiste ademhaling.

De praktijk voor oefentherapie Cesar biedt hulp aan kinderen en volwassen met o.a. (chronische) rug-, schouder- en nekklachten, spier- en gewrichtsklachten, hyperventilatie en hoofdpijn. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijnklachten en de ziekte van Parkinson. De praktijk is aangesloten bij het netwerk chronische pijn en ParkinsonNet.

Kom gerust bij ons langs tijdens het inloopspreekuur en krijg meer inzicht over de behandelmogelijkheden en uitleg over verlichting van pijn en gemakkelijker bewegen.

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser