Schutrups Live

10/06/2018 | van 13:30 tot 16:30 uur uur

Nieuw: Elke zondag Schutrups Live muziek.

Agenda:

 • 10 juni 13.30 – 16.30 > FOLKYAH!
  FOLKYAH! is een eigentijdse folk-coverband met als thuisbasis Stadskanaal. De formatie is ontstaan in de zomer van 2016 op initiatief van Martin Hietkamp (gitaar, mandoline, nyckelharpa) en Albert Korte (banjo, accordeon, gitaar). De rest van de leden traden al snel aan: Rutger Smallegang (zang), Joost Korte (mandoline, gitaar), Titus Rudolphy (bas). In februari 2017 sloot Tom Oosterhof (drums) de gelederen en ging het zeskoppige gezelschap pas echt van start. In betrekkelijk korte tijd groeide het repertoire en werd de band door haar eerste optredens al snel opgemerkt. Zo deden ze in het voorjaar en de zomer een aantal succesvolle straatoptredens in het kader van diverse activiteiten in Stadskanaal. Bijzonder was het optreden dat de band verzorgde tijdens een reis in een oude stoomtrein van Museumtrein S.T.A.R. van Stadskanaal naar Veendam. In het najaar trad FOLKYAH! onder andere aan tijdens de Knoalster Muzieknacht en speelden de heren het publiek warm tijdens de traditionele winterse Moonlightshopping. In 2018 wil de band verder doorgroeien en haar optreed-grenzen verleggen. Zo staat onder andere voor de zomerperiode een kleine tour in Tjechië op het programma.
 • 17 juni 13.30 – 16.30 > Kelvin
  Gewapend met een akoestische gitaar, glimlach en een breed repertoire, is er vrijwel geen setting denkbaar waar deze muzikant pur sang niet uit de voeten kan!
 • 24 juni 13.30 – 16.30 > Abdel Essamani
  Internationaal repertoire zoals Gipsy Kings, Cesaria Evora, Buena Vista, Beatles, Lionel Richie, Eric Lapten, Jack Brel, Charles Aznavour, Spanish guitar Flamenco en meer.
 • 1 juli 13.30 – 16.30 > Justin Ripassa
  Een gevoelsmuzikant uit Drenthe met passie voor het ontwikkelen en overbrengen van verschillende genres muziek. Momenteel alleen, maar in de toekomst ondersteund door verschillende muzikanten die mee willen bouwen aan dit project. In samenwerking met de Kunstbeweging, The Bakeshop en Popsport door middel van coachingstrajecten druk bezig eigen muziek op een juiste manier tot leven te wekken.
 • 8 juli 13.30 – 16.30 > Duo Doer
  Easy listening, uptempo maar nooit overheersend, dat zullen je gasten ervaren als wij de muzikale omlijsting vormen. Duo Doer, Eric op gitaar en Doorke de vocals. Samen goed voor 100 songs, oud en nieuw, bekend en onbekend, in diverse stijlen, je vindt ze in ons repertoire!
 • 15 juli 13.30 – 16.30 > Rianne en Fernand
  Wij zijn Rianne en Fernand, wij doen voornamelijk covers en doorgaans verandert de set list per keer. Wij zijn hobbymuzikanten met gitaren, mondorgel, schudde-eieren en een tamboerijn. De set list gaat van heerlijk rustig luistermuziek tot Rock.
 • 22 juli 13.30 – 16.30 > Sweet hearts
  Esther Daems (zang) en Willem van Boekel (gitaar/zang) maken muziek met hun hart. Liedjes om bij weg te dromen. Hun samenzang laat je genieten en stil worden. Lovesongs, Singer/Songwriter, New Country en Pop.
 • 29 juli 13.30 – 16.30 > Rode Wijn en Beerenburg
  Rode Wijn en Beerenburg is een duo bestaande uit Lieneke Bolier (zang) en Arend Jan Talens (gitaar/zang) dat akoestische muziek speelt. Rustige achtergrond muziek om bij te praten of eten, maar ook swingende muziek. Ons repertoire is van de jaren 60 tot nu.

(Schutrups Live is in samenwerking met Unplug and Play)

 

 

 

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser