Schutrups Live

10/02/2019 | van 13:30 tot 16:30 uur uur

Nieuw: Elke zondag Schutrups Live muziek.

Agenda:

 • 10 febuari 13.30 – 16.30 > Deniek Schooneveld
  Hoi! Mijn naam is Deniek Schooneveld, ik ben 18 jaar oud. Ik heb al best veel ervaring met optredens. Zo heb ik toen ik jonger was meegedaan aan The Voice Kids, meegezongen met Di-Rect in hun Theatertour, heb ik in de kleine zaal van de Oosterpoort gespeeld en uitverkochte kerstshows in theaterzalen. Wat te verwachten? Een onwijs gezellige meid die akoestische nummers komt spelen, van eigen repertoire tot leuke covers zoals Jolene, The Cranberies en Anouk. Voor elk wat wils. Ik speel verschillende muziekgenres zodat het afwisselend is in de set en er voor iedereen wel een mooi nummer in zit, want dat is mijn doel. Iedereen moet kunnen genieten van muziek.

 

 • 17 febuari 13.30 – 16.30 > Booming
  Booming is dé hitsensatie van Noord-Nederland. De naam van deze allround coverband zegt meer dan genoeg over de ervaring die ons publiek beleeft. Een knallende setlist, volle sounds en entertainment die elk publiek een ervaring bezorgt die booming is. Booming is niet alleen de naam van de band, maar het is waar we allemaal voor staan. Het is hetgeen wat we welke avond op het podium doen. Entertainment zonder de muzikale kwaliteit uit het oog te verliezen. Het maakt ons niet alleen uniek, maar ook de show die ons publiek te wachten staat. Namelijk voor elk publiek, elke gelegenheid en ieder genre heeft deze allround coverband een ervaring die je nog nooit beleefd hebt. Een allround coverband die eigenlijk allesbehalve allround is! Onder leiding van Dylan Banus heeft Booming muzikanten die aan de top van de Nederlandse coverscene ervaring hebben en met de band de potentie hebben die nu samen te bereiken.

 

 • 24 febuari 13.30 – 16.30 > Wout van der Lei
  Hoi, ik ben Wout van der Lei, reeds 45 jaar buhne-ervaring. Ik speel de laatste tijd vaak classic country en soft pop.

 

 • 3 maart 13.30 – 16.30 > SoGett 2 America
  SoGett is een duo met zowel vrouwelijke als mannelijke vocalen begeleid op gitaar. Americana is een samenspel van verschillende muziekstijlen met Amerikaanse herkomst. Van luistermuziek en traantrekkers tot stevige country en rock staan er covers op de lijst om het feest compleet te maken. Als er achtergrondmuziek wordt gevraagd, kunnen we dat ook goed invullen.

 

 • 10 maart 13.30 – 16.30 > Yolanda
  Allround zangeres. Voor ieder feestje of gelegenheid. Solo Duo met gitarist/zanger.

 

 • 17 maart 13.30 – 16.30 > Henri Kuipers
  Mijn naam is Henri Kuipers. Ik bespeel de gitaar al zo’n 28 jaar. Mijn repertoire bestaat uit blues, pop, rockmuziek. Allemaal akoestisch. Ik speel bekende, maar ook onbekende nummers. Heeft ook zijn charme. Naast de gitaar bespeel ik ook de mondharmonica bij sommige nummers.

 

 • 24 maart 13.30 – 16.30 > Catself
  Catself is remembered by her audiences for her unusual, catchy melodies, clever lyrics and the atmosphere she creates, where fairytale meets energy and humour. Before focusing full time on musics, Catself got a degree in English (M.A.) and then worked in several adventurous occupations. That inspired many of her songs, but her most important source of inspiration is the natural world with its perfect creatures, plants and asteroids. Catself tours regularly, mostly in the Netherlands, where she still has the most fans thanks to her successful album fundraising.

 

 • 31 maart 13.30 – 16.30 > Daniel ter Waarbeek
  Een zeilreis naar Alderney, een onvergetelijk mooi avondje op een dakterras in Groningen, een lapjeskat die hem uit zijn slaap houdt of de verhalen van het asielzoekerscentrum waar hij werkt. Dit is een kleine greep uit de onderwerpen die Daniel verwerkt in zijn Muziek. De liedjes van Daniel zijn te karakteriseren als handgemaakte eerlijke en oprechte luisterliedjes. Soms wat melancholisch en misschien wel zwaarmoedig, maar nooit zonder dat altijd zo belangrijke sprankje hoop en geloof in eigen kunnen te verliezen.

(Schutrups Live is in samenwerking met Unplug and Play)

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser