Schutrups Wandeldag 2018

04/02/2018 | Vanaf 08:30 uur

Op zondag 4 februari 2018 wordt voor de twintigste keer de Schutrups Wandeldag georganiseerd! Wandelliefhebbers kunnen op deze dag kiezen uit verschillende wandelroutes die dwars door het fraaie natuurgebied bij het Drentse Exloo lopen. De sfeervolle wandeldagen die jaarlijks door Stichting Schutrups op touw worden gezet, bieden de mogelijkheid om even te ontsnappen aan het drukke leven van alledag. De verkwikkende bos- en heidewandelingen geven de deelnemers een beleving van winterse ontspanning in de pure natuur: het echte ‘Schutrups-gevoel’, aldus de naamgever van het evenement.

Net als voorgaande jaren het geval was, draait ook de twintigste editie van de wandeldag niet alleen om het wandelen, maar ook om de sfeer en gezelligheid. Zo wordt er een feesttent opgebouwd waarin live-muziek wordt gespeeld, krijgen de deelnemers snert, roggebrood en spek én is er voor de jeugd de mogelijkheid om zelf brood te bakken.

Deelnemers aan de Schutrups Wandeldag hebben de keuze uit vier verschillende afstanden. Er is een bescheiden wandeltocht van 5 kilometer uitgestippeld, maar ook wandelingen van 10, 15 of zelfs 25 kilometer behoren tot de mogelijkheden. De start is bij Schutrups Schoenen in Exloo (Zuiderhoofdstraat 13, 7875 BW)

 

Voor meer informatie: Schutrups Schoenen, 0591- 549093.

 

 

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser