WHOLY FIT brengt je in beweging!

22/07/2018 | 11:00 uur

WHOLY FIT BRENGT JE IN BEWEGING!

Begeleid sporten in Exloo
Een uurtje sporten in een groep onder begeleiding van ervaren Schutrups Coaches in de bossen rondom Exloo, de ideale manier om weer fit te worden! Vanaf zondag 12 november zijn wij gestart met een nieuwe trainingsvorm WHOLY FIT. Tijdens deze training neemt een ervaren coach je mee op een gezellige wandeling waarbij onderweg oefeningen worden gedaan. Deze oefeningen, die ieder op zijn of haar eigen niveau kan doen, hebben als doel spierkracht te ontwikkelen en de longinhoud en coördinatie te verbeteren. De algehele lichamelijke conditie zal verbeteren en daardoor ook het vertrouwen om wellicht meer te gaan bewegen. Daarnaast is samen bewegen natuurlijk ook gewoon veel leuker dan alleen.

Voor wie
WHOLY FIT is voor iedereen. Doordat de oefeningen op eigen niveau kunnen worden gedaan, kan iedereen gezellig meedoen. Met WHOLY FIT wil Schutrups Exloo laten zien dat iedereen kan bewegen, welke fysieke ongemakken er ook zijn. Niets moet en alles mag, zolang de gezelligheid maar bovenaan staat. “In onze Voetzorg praktijk zien we vaak mensen die met nieuwe schoenen en/of zooltjes wel weer beter kunnen lopen, maar niet echt durven te bewegen. We hopen dat WHOLY FIT voor deze mensen dé oplossing is”, zegt Jan Schutrups.

De Schutrups Coaches
Martine Polling van Natuurlijk Fit Exloo, zal samen met Hennie Dijks, Marloes Leeman, Rene Kuipers, Dannie de Heus, Vincent Heeres en Evelyn Steenbergen de deelnemers van WHOLY FIT begeleiden. De coaches hebben allemaal een sportachtergrond, variërend van gymdocente tot atletiektrainer -ster, waardoor een gevarieerd programma kan worden gegeven. Elke week zal een van de Schutrups Coaches de wandeling begeleiden.

Voortaan ook op de woensdagmiddag
Leefbewuster en gezonder door twee keer per week actief te bewegen en doe ook op de woensdagmiddag mee.
Vanaf 13 juni verzorgen wij ook WHOLY FIT op de woensdagmiddag en starten om 14 uur. Deze middag WHOLY FIT wordt verzorgt door Vincent Heeres, bewegingscoach senioren en jeugd atletiektrainer. Vincent heeft veel ervaring en weet een gevarieerd doeltreffend bewegingsprogramma aan te bieden.

Doe mee en word WHOLY FIT!
Elke zondag om 11.00 uur en woensdagmiddag om 14.00 uur worden de deelnemers verwacht bij Schutrups Exloo, Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo.

 

 

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser