WIHOLY BOOTCAMP – geeft jou kracht!

15/09/2018 | 08:30 uur

Ben jij toe aan een uitdaging? Wil jij de het weekend energiek en krachtig starten? Kom dan 15 september naar de introductie les van WIHOLY BOOTCAMP. Een uitdagend beweegprogramma waar iedereen aan mee kan doen. Met behulp van diverse oefeningen in combinatie met elementen uit de omgeving, zoals bankje, stoeprand, boom en/of elkaar wordt er getraind op kracht en uithoudingsvermogen. Er wordt op een creatieve manier invulling gegeven aan de lessen en zullen Fun & Games de kernwoorden zijn van WIHOLY BOOTCAMP.

 

Voor wie is WIHOLY BOOTCAMP?

WIHOLY BOOTCAMP is voor iedereen, Jong, oud, sportief of minder sportief die, van buitensport houdt en die het weekend energiek en sportief wil beginnen maar ook van uitdagingen houdt! Je verbetert je conditie, je versterkt je spieren en je coördinatie. Maar ook neemt het gewicht af, slaap je beter, wordt je creatiever en productiever, krijg je meer energie, een strakker lijf en een opgeruimd hoofd.

 

Wanneer en waar?
We starten 15 september met een introductie les. Daarna is het elke zaterdag om 8:30 uur, onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde Bootcamptrainer, kun jij jezelf en anderen uitdagen in kracht en uithoudingsvermogen in de mooie omgeving van Exloo. We starten elke week vanaf het Schutrups schoenen café.

Kosten

  • 4 strippenkaart € 26 WIHOLY BOOTCAMP en is 8 weken geldig
  • Losse les € 7,50

Kom, sluit aan en ervaar hoeveel plezier samen sporten geeft!

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser