Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Handen

VAN PARAFFINE TOT GELPOLISH

Ieder mens is zes 'handshakes' verwijderd van alle andere mensen op aarde. Als symboliek van verbondenheid houden mensen wereldwijd elkaars hand vast. Velen verdienen hun brood met hun handen. Ja, handen zijn belangrijk. Dat betekent dat ze een goede verzorging – en soms een beetje meer – verdienen.

Schutrups Foot & Soul lounge biedt verschillende handbehandelingen. Die variëren van pure verzorging, zoals de paraffinebehandeling, tot de lekkere luxe van gelpolish. Welke behandeling je je handen ook gunt: ze zijn je dankbaar.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

MANICURE
Brons ( € 25,- )
Vijlen, polijsten, nagelriemen verzorgen, nagelbadje met olie en nagels lakken.

Zilver ( € 30,- )
Vijlen, polijsten, nagelriemen verzorgen, nagelbadje met olie, nagels lakken en handmassage.

Goud ( € 35,- )
Vijlen, polijsten, nagelriemen verzorgen, nagelbadje met olie, nagels lakken, handmassage en handscrub.

Platina ( € 45,- )
Vijlen, polijsten, nagelriemen verzorgen, nagelbadje met olie, nagels lakken, handmassage, handscrub en paraffinepakking handen.

SOPOLISH GELLAK ( € 25,- bijwerken na 3-4 weken: € 20,-)
De nieuwste trend in het land van nagellak, op basis van gel. In trendy & klassieke kleuren, transparant of french manicure. De transparante lak is ook erg geschikt voor nagelbijtende mannen...

PARAFFINEPAKKING ( € 15,- )
Voor een perzikzachte huid! Een aanrader bij droge handen, kloofvorming en gewrichtsklachten. De warme paraffine (van chocolade tot perzik) vormt een isolerende en verzorgende laag om de handen. Het stimuleert de doorbloeding, werkt pijndempend en verzacht de huid en nagelriemen.

 

WORKSHOP MANICURE ( € 19,50 p.p. bij deelname vanaf 6 pers. )
Een leuke workshop waarin je leert hoe de handen en nagels te verzorgen en dit aan den lijve toepast en ondervindt. De workshop wordt afgesloten met een paraffinepakking van de handen.

Afspraak maken?
Voor behandelingen in de Foot & Soul lounge kun je ons rechtstreeks bellen op tel. 06-37351578. Mailen kan ook: wellness@schutrups.nl. Ons adres: Zuiderhoofdstraat 13, Exloo.