Over Hanwag

Hanwag is een Duits outdoormerk dat al meer dan 100 jaar bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame bergschoenen. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en produceert al zijn schoenen met de hand in Europa van hoogwaardige materialen zoals leer en nubuck. Het merk is ontworpen om te presteren in de meest extreme omstandigheden en biedt een uitstekende grip en stabiliteit op elk terrein. Hanwag is geliefd onder outdoorliefhebbers vanwege de combinatie van functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Het merk blijft zich ontwikkelen en innoveren om aan de steeds veranderende behoeften van de outdoorwereld te voldoen. Daarnaast is Hanwag toegewijd aan duurzame productieprocessen en gebruikt waar mogelijk milieuvriendelijke materialen.

Hanwag sale

Komen jouw huidige wandelschoenen nog door de keuring?

Je hebt heel wat kilometers afgelegd met je wandelschoenen als metgezel op de mooiste paden en wegen. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om afscheid te nemen? Wanneer zijn ze definitief versleten en is het tijd om een nieuw paar te overwegen? Schutrups staat voor je klaar met advies. Als wandelaar zijn je schoenen net zo belangrijk als de wielen van een auto of fiets. Net zoals je de banden van je auto of fiets af en toe moet vervangen, is het ook nodig om na verloop van tijd je wandelschoenen te vernieuwen. Daarom is het tijd voor een APK (algemene periodieke keuring) van je schoenen!

Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon