Heren accessoires

‘Kleren maken de man’, luidt een bekend spreekwoord. En hoewel er zeker een kern van waarheid in zit, zijn wij het er bij Schutrups niet helemaal mee eens. ‘Schoenen maken de man’ past al beter in ons straatje, maar ook dat schreeuwen we niet vol overtuiging van de daken. Nu zul je denken: waarom dan niet? Nou, dat is omdat je - zelfs als je het mooiste pak met de meest exclusieve Floris van Bommels eronder draagt - pas echt dé man bent als het hele plaatje klopt. En daarvoor mag je de accessoires niet vergeten!

Maak je outfit af met accessoires

Wist je dat dat mooie pak met die te gekke schoenen nog mooier staat als je een riem draagt, die matcht bij de kleur van je schoenen? De riem zorgt er namelijk voor dat de outfit één geheel wordt. Let er maar eens op als je een groep mannen in pak ziet lopen; die riem maakt het verschil. Vergeet ook niet je sokken, die zodra je gaat zitten toch echt onderdeel worden van je outfit. En zo zijn er meer accessoires voor heren die een outfit net dat beetje extra geven. Benieuwd hoe je je outfit compleet maakt? Kom eens langs in onze winkel in Exloo. Onze veertig medewerkers staan voor je klaar met onder andere stijladvies!

Van helmen tot zonnebrillen en tassen

Van gave helmen voor je wintersport in de Oostenrijkse bergen tot een trendy zonnebril voor je vakantie naar het zonnige Bali. Of een grote tas om al je vakantiebenodigdheden in te stoppen. Bij Schutrups verkopen we meerdere herenaccessoires en er zit ongetwijfeld iets voor je bij!

Geef een herenaccessoire cadeau!

Jij: “Wat wil je voor je verjaardag?” Iedere man die je het vraagt: “Ik heb werkelijk géén idee.” Niets moeilijker dan cadeaus bedenken voor heren, dus staan wij van Schutrups je bij! Want hoewel je vast al wel aan een paar sokken of cadeaubon hebt gedacht, zijn een mooie riem, stoere armband of leren handschoenen waarschijnlijk nog niet in je opgekomen. Niet alleen originele cadeaus, ook nog eens cadeaus waar heren echt iets aan hebben.

Shop bij Schutrups!

Benieuwd naar onze complete collectie herenaccessoires? Klik hier voor ons assortiment. Shop onze herenaccessoires snel en eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Exloo.


Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon