Stijlvol fit met sportkleding voor heren

Het beste uit je sportresultaten halen doe je met de juiste sportkleding voor heren. Of je nou een fanatieke hardloper bent of graag op de lange latten staat, comfortabele en geschikte kleding is dan onmisbaar. Schoenen die fijn zitten en meteen ook de schokken van het hardlopen opvangen, of waarbij je die (halve) marathon met gemak kan uitwandelen. Een shirt dat ademt en waarbij je het niet koud krijgt als je buiten aan het sporten bent. En geef toe: wanneer je je lekker voelt in je uitrusting - sport het gewoon net wat fijner. We hebben schoenen, sokken, kleding en helmen van verschillende goede merken. Denk aan New BalanceAsics en DMD. Kies jouw categorie en shop voor de juiste schoenen, sokken en/of helmen. Want veiligheid is minstens zo belangrijk. Of eigenlijk nog wel belangrijker ook!

Geen blessures na sporten

Zeker ook na afloop geeft sporten een voldaan gevoel. Maar niet als je blessures oploopt. Bij hardlopen zijn daarom goede schoenen erg belangrijk. Voor de prestaties, maar zeker ook voor de gewrichten en spieren die je natuurlijk erg lief zijn. En bij wandelen geldt hetzelfde: ook na een uur of langer wil je nog even comfortabel de pas kunnen voortzetten. En vergeet bij skiën natuurlijk vooral de helm niet.

Advies in onze winkel

Wil je een uitgebreid advies over welke schoen of helm of sokken voor jou het meest geschikt zijn? Neem gerust eens contact met ons op. Ben je in de buurt? Loop dan bij ons binnen in onze winkel te Exloo. Hier staan onze professionals voor jou klaar met eerlijk advies. Alle kleding voor de sportieve man is hier online met één klik te bestellen. Doe je dat vandaag nog voor 16:00 uur? Dan heb je jouw favoriete sportartikel morgen al in huis (mits op werkdagen besteld).


Whatsapp chat
Schutrups
Schutrups
Hallo, hoe kunnen wij je helpen?
Hallo, we zijn momenteel niet beschikbaar, maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00-18:00u.
whatspp icon whatspp icon