Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
 • 7 dagen per week open
 • 40 professionals voor stijladvies
 • 4.895 schoenen op voorraad
 • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Lichaam

VAN SHIATSU TOT KLASSIEKE MASSAGE

Mens sana in corpero sano. Wie kent dit Latijnse citaat uit de Satire X niet? Een gezonde geest in een gezond lichaam. Er zijn heel veel manieren om aan beide te werken. Met inspanning, met ontspanning en met een combinatie van beide. Het doel: je algehele welbevinden optimaliseren.

Schutrups Foot & Soul lounge biedt verschillende ‘lichaamsbehandelingen’. Die variëren van de hotstone-massage tot kleipakking van Phyto 5. Daarna… voel je je als herboren.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

 • SHIATSU ( 45-60 min. € 60,- )
  Japanse fysiotherapie, een drukpuntmassage waarbij het hele lichaam wordt behandeld.
  Vanuit holistische visie kijken we naar het fysieke, mentale en emotionele aspect van ontstaan van klachten en behandelen hiervan. Vooral diepe ontspanning is van belang voor balanceren in het onbewuste zenuwstelsel, preventief en curatief effect. Vergoeding door zorgverzekeraar vanuit aanvullende polis, aangesloten bij NVST en RBCZ.

 • VOETREFLEXOLOGIE ( 45 min. € 45,-)
  Alle organen en lichaamsdelen projecteren zich in reflexzones op de voeten. Onze voeten weerspiegelen de toestand van ons lichaam. Voetreflexologie is een alternatieve massagevorm via de voeten. Het geeft diepe ontspanning en helpt het lichaam de natuurlijke balans te herstellen. Door zorgverzekeraars vergoeding voor voetreflexologie via aanvullende polis (alternatieve geneeswijzen). Aangesloten bij NVST en RBCZ

 • STOELSHIATSU ( € 35,- )
  Een Shiatsu behandeling van nek en schouders op een ergonomische stoel. Ter preventie of ter vermindering van klachten als RSI en symptomen van stress.

 • KLASSIEKE MASSAGE ( 30 min. € 35,- of 60 min. € 55,- )
  Een ontspannende of dynamische massage met verschillende handgrepen ter versoepeling van spieren van rug, nek of benen.

 • HOTSTONE MASSAGE ( rug 30 min. € 35,- of rug & achterzijde benen 60 min. € 55,- )
  Een ontspannende massage met basaltstenen met een temperatuur van rond de 50 gr. Celcius.

 • BINDWEEFSELMASSAGE ( 30 min. € 35,- )
  Het losmaken van onderhuids bindweefsel van de huidzones gevonden in het onderzoek met verschillende oppervlakkige en diepe huidtechnieken. Geschikt voor het behandelen van littekens, onderhuidse verklevingen, cellulitis, maar ook bij rug- of nekklachten.
 • THAISE YOGAMASSAGE ( € 59,95 )
  Ook wel ‘yoga voor luie mensen’ genoemd! Een totale lichaamsmassage met knedingen, stretches, tractie’s en drukpuntmassage van ongeveer een uur. Ontspanning en ademhaling zijn sleutelwoorden in deze behandelmethode, trek soepele kleding aan voor deze massage.

 • CLASSICO ( € 65,- )
  Een Zuid-Amerikaanse massage van het hele lichaam, ook het gezicht en de buik! Er wordt gemasseerd met een tropisch geurende massageolie, met handgrepen uit de klassieke massage, meridiaanmassage en stretches van armen, benen, rug en nek.

 • BEAUTY OF EMOTIONS body (€ 75-)
  Op basis van een ‘geurreis’ met de 5 elementen serums van Phyto 5 kies je de geur die je nodig hebt op dit moment, om je mentale en emotionele balans te resetten. We starten met een voetbad en er volgt een ontspannende en drainerende lichaamsmassage met een kleipakking afgestemd op het element van je keuze; hout, vuur, aarde, metaal of water. De combinatie van de geur, de energetische werking van de producten, de massage, en de kleipakking zullen je in een zeer diepe & bijzondere staat van ontspanning brengen. Passend bij een holistische behandeling krijg je tips mee om thuis dit balancerende effect voort te zetten!

 • BEAUTY OF EMOTIONS face & body ( 80 min. € 95,-)