Maak een afspraak

Home » Maak een afspraak

ONLINE AFSPRAAK MAKEN winkel

Je kunt bij ons winkelen op afspraak. Maak hieronder direct een afspraak met een van onze medewerkers.

1. Kies tussen een enkele afspraak of een dubbele afspraak.
2. Probeer de afspraken zo veel mogelijk op elkaar aan te sluiten. Als 12.00 en 12.15 vrij is, kies dan voor 12.00. Hierdoor kunnen wij de afspraken zo vloeiend mogelijk laten lopen. Let wel op: Bij een enkele afspraak moeten er 3 vakjes vrij zijn (45 min) en bij een dubbele afspraak moeten er 6 vakjes vrij zijn (90 min).
3. Vul je gegevens in en geef aan waarvoor je ons bezoekt. Dit is voor ons slechts een indicatie. Je kan ook voor meerdere productgroepen komen. Geef dan een willekeurige productgroep op. Wil je graag een afspraak met een specifieke verkoper? Dat kan je invullen bij je naam, dus: Mevr. Ensing (Graag bij …) Dan proberen wij dit te regelen!
4. Vink de algemene voorwaarden aan.
5. Klik op ‘’boek’’ om de afspraak te bevestigen. Check je mail nadat de afspraak is gemaakt om te kijken of het gelukt is. Als je een bevestigingsmail hebt gekregen, staat je shop afspraak vast!

Lukt het je niet om zelf een afspraak in te plannen? Bel dan naar 0591-549093 en kies voor optie 1. Een collega gaat dan met je aan de slag om een afspraak in te plannen.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN VOETZORG

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?