Magazine

Home » Magazine

MAGAZINE najaar 2022!

Met trots presenteren wij het najaarsmagazine van Schutrups! Het thema van dit magazine is TROTS OP HET NOORDEN! Want dat zijn wij natuurlijk. Deze editie staat bomvol met interessante artikelen en we laten natuurlijk de allerleukste najaarstrends zien. Ook lees je de bijzondere verhalen van Ton en Lisanne, laten we de mooiste plekken van het Noorden zien en hebben we het over de bijdrage die onze Noordelijke voetbalclubs leveren in de maatschappij.  

Ook op het gebied van gezondheid hebben we de nodige inspiratie: van voetoefeningen tot een heerlijk gezond recept van oud profwielrenster Janneke Ensing. Ook het belang van personeel opleiden binnen Schutrups is een onderwerp en we geven scholieren die bij ons hun stage hebben afgerond een podium. En niet te vergeten: de evenementen van dit najaar! Onze evenementenagenda staat eindelijk weer goed vol.

Maar er is nog zo veel meer, ontdek het zelf. Ook deze editie is zeker weer het lezen waard!

PS. Klik op de producten om te shoppen.

 

Magazine online lezen

Najaar 2022

Nog suggesties?

Heb je een leuk verhaal of heb je andere suggesties? Laat het ons weten en wie weet zie je het terug in het voorjaarsmagazine van volgend jaar!

Open chat
Hulp nodig?
Schutrups
Hallo, Hoe kunnen wij jou helpen?