Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Nationale Diabetes Challenge

Schutrups gaat dit jaar meedoen met de Nationale Diabetes Challenge! In samenwerking met Cure Fysio en de deelnemende huisartsenpraktijken Odoorn/Klijndijk, Exloo/Valthe, Tweede Exloërmond en Valthermond gaan wij twintig weken lang, één keer in de week een gezamenlijke wandeling maken! De wandeling zullen plaatsvinden op de maandagmiddag in Valthermond en de donderdagmiddag in Exloo. Gedurende deze twintig weken zullen er naast de wandelingen ook leuke themabijeenkomsten worden georganiseerd met toepasselijke thema’s op het gebied van wandelen en diabetes. 

Ter afsluiting van de twintig weken, wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het National Diabetes Challenge Festival in Den Haag. 

Begin april worden er twee informatiebijeenkomsten gehouden, vanaf 15 april zal er worden gestart met de gezamenlijke wandelingen. 

Maandag 1 april in het Brughuus te Valthermond en donderdag 4 april bij Schutrups zullen de informatiemiddagen worden georganiseerd, wilt u hierbij aanwezig zijn meldt u aan door een e-mail te sturen naar evelyn@schutrups.nl

Wilt u alvast meer weten? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/schutrupswholyfit of www.nationalediabeteschallenge.nl/demonden