No Number System

De nummertjes zijn verdwenen.

Voor wie vaker bij Schutrups Schoenen kwam, wordt het even wennen: Het nummertjessysteem is opgeheven. het wordt allemaal nog veel mooier.

 

Hoewel het systeem met nummertjes bij Schutrups Schoenen door een klant is aangedragen, heeft het ze in Exloo nooit echt lekker gezeten. Het werkt perfect, want iedereen kreeg de volledige, persoonlijke aandacht van een verkoper of verkoopster. En het was eerlijk.

Maar toch voelde het niet goed, want een klant is namelijk bij Schutrups Schoenen geen ‘ nummer ‘.

De wijze hoe het No Number System werkt is als volgt:

Als je de winkel in komt, kom je bij een zuil waarop je allereerst kunt selecteren door wie je geholpen wilt worden. Heb je geen voorkeur dan is er een mogelijkheid om de knop ‘willekeurig’ in te drukken. Verder staan er alleen de gezichten op van de medewerkers die op dat moment aan het werk zijn. Tik vervolgens je naam in en als je dat wilt ook andere gegevens, zoals je e-mailadres. Op de schermen in de winkel is in het wit te zien dat je je hebt aangemeld en als je aan de beurt bent zal het balkje groen worden, met vervolgens de naam van de medewerker die op je staat te wachten om je persoonlijk te helpen. Veel persoonlijker kan het niet worden.

Wil je nog niet geholpen worden maar lekker rond kijken, dan is het ook niet verplicht om je direct aan te melden. We raden het alleen wel aan i.v.m. een eventuele oplopende wachttijd.

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser