Online Magazine

Welkom bij deze editie van het online Schutrups Magazine!

Inmiddels is ons papieren Schutrups Magazine een graag gelezen magazine. Ons papieren magazine verschijnt, zoals de meesten van u weten, twee keer per jaar, in februari en augustus. In beide magazines staat het opdoen van inspiratie voor de komende seizoenen centraal. Met inspiratie opdoen voor een nieuwe winter- of zomer garderobe kan je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom presenteren wij in het magazine van augustus alvast de leukste winterschoenen, kleding, jassen en natuurlijk ons uitgebreide aanbod aan skischoenen, ski’s en wintersport accessoires die komend winterseizoen bij ons in de winkel en de webshop te vinden zijn. Met de zomers in Nederland weet je het nooit, wanneer het weer omslaat bent u er in ieder geval klaar voor.

Maar online? Het is mijn stellige overtuiging dat je voor het kopen van schoenen nergens beter terecht kunt dan in de winkel. Alleen daar kunnen wij u namelijk goed adviseren. Onze webshop is dan ook vooral bedoeld voor mensen die al eens ‘opgemeten’ zijn en die precies weten welke producten ze zoeken. Als je steeds hetzelfde merk koopt en ook nog schoenen met dezelfde leest, is dat geen probleem. De webshop dient als een verlenging van de winkel. Het gemak van winkelen vanuit huis, in uw eigen tijd. De gegevens van de schoenen worden zo uitgebreid mogelijk ingevuld, en de productfotografie zo gedetailleerd mogelijk gemaakt. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de producten op de webshop.

Dat ik zo hecht aan ouderwets ‘meten = weten’ en per se een goed advies wil geven, betekent niet dat we niet meegaan met onze tijd. Onze Facebook-pagina wordt bijvoorbeeld intensief bijgehouden en blijkt zeer in de smaak te vallen bij de bezoekers. Maar ook Instagram inspireert onze volgers met de laatste trends op het gebied van mode en onze producten. Een online Schutrups Magazine is een volgende stap. Het valt niet op de mat, maar is voor iedereen, overal op de wereld, toch te lezen.
Ik ben heel benieuwd naar uw reacties.

En zoals altijd zeg ik: ik hoop u snel in Exloo te mogen verwelkomen!

Jan Schutrups

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser