• 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Schutrups Live

Elke zondag livemuziek bij Schutrups!

Iedere zondag is er livemuziek te beluisteren bij ons in de winkel! Kom gezellig langs en geniet van de muziek onder het genot van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee. 

Bekijk hieronder welke artiesten er de komende weken komen optreden. 

De koffie staat klaar. Zie je zo, in Exloo!

 

Agenda:

7 april - 13:30 tot 16:30 uur > Ana souls & Link!

Ana souls: Duo, jazzy versions of top Hit songs since the 50’s till now

Link!:  LINK! is een moderne zangformatie van 11 zangers/zangeressen, onder leiding van Tekke Withaar. Het genre dat gezongen wordt varieert van pop, film- en wereldmuziek, tot klassiek, theaternummers en luisterliedjes. Het gaat bij LINK! om zangkwaliteit, uitstraling en de unieke eigen stem. In zo’n kleine groep is het belangrijk dat het klikt en dat doet het ook bij LINK! dat zie je wel tijdens de optredens.

 

14 april - 13:30 tot 16:30 uur > BJ Hegen band

 

21 april - 13:30 tot 16:30 > Abdel

 

28 april - 13:30 tot 16:30 > Siemon

Hoi, ik ben Siemon (neehee....niet Nick en Simon, gewoon: IK BEN SIEMON!) Ik ben de juiste artiest voor op je terras, feest, kroeg, kathedraal, festival, borrel, bruiloft, winkel, restaurant, cruise-schip, dinner for two (or three or more...) of om je bij te staan tijdens een popquiz(...) Door het op de voet volgen van de (snelle) technologische ontwikkelingen ben ik in staat mezelf niet alleen als solo-artiest te presenteren maar tevens te laten klinken als een duo, trio, band of desgewenst het hele Urker Mannenkoor...(door mijn TC Helicon Voicelive 3). Op simpelik.nl of op Facebook.com/simpelik.nl of natuurlijk op YouTube kan je alvast een paar indrukken opdoen. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik kan putten uit een bijna onuitputtelijk repertoire met voor een ieder wat wils!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Schutrups Live is in samenwerking met Unplug and Play)