Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Schutrups Live

Elke zondag livemuziek bij Schutrups!

Iedere zondag is er van 13.30 uur tot 16.30 uur livemuziek te beluisteren bij ons in de winkel! Kom gezellig langs en geniet van de muziek onder het genot van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee. 

Bekijk hieronder welke artiesten er de komende weken komen optreden. 

De koffie staat klaar. Zie je zo, in Exloo!

 

Agenda:     

19-1 | Marieke Music

Met piano en zang speel ik een groot repertoire. Van rockklassiekers tot Nederlandstalige nummers tot top-40 hits.

 

26-1 | The Imaginary Suitcase  

Belgium singer-songwriter with a voice that, someone said, makes you think of the sun Suzanne Vega and Nick Cave would have had. At times caressing, at times ominous, intertwined with deceptively simple chords and rasping harmonica.

 

2-2 | Shattered Dreams

Wij zijn Roger en Sia van Shattered Dreams. Wij spelen akoestische rocknummers en vergeten oude nummers uit de jaren 50 en 60. We spelen puur met een rauw randje. Humor en passie voor muziek zijn onze peilers. Wilt u ingetogen dan kan dat. Maar als het mag maken we ook graag een feestje! 

 

9-2 | Wilfred Vermeulen 

Gitarist/zanger Wilfred Vermeulen speelt en zingt een gevarieerd repertoire van Elvis Presley tot David Bowie en weer terug. Al naar gelang de aanvraag en budget verzorgt Wilfred een muzikale omlijsting van uw feestje of evenement alleen of met een tweede bevriende muzikant erbij. Leuk, toegankelijk en sfeerverhogend.

 

16-2 | 

Yentl & Peter

Mijn hele leven hou ik al van muziek. Sinds mijn 14e ben ik het serieuzer gaan nemen en in 2007 heb ik mijn eerste filmpje op Youtube gezet. Ik ben aan jamsessies gaan meedoen en heb zanglessen genomen. Op school heb ik meegedaan aan de talentenjacht, daarmee stond ik in de finale. Met mijn versie van Adele’s Make you feel my love mocht ik zingen op RTV Noord in het programma Cafe Martini. Verder heb ik meerdere audities gedaan voor tv programma’s als the Voice, X-factor en Popstars. In 2013 heb ik mogen zingen met Martin Morero op een bedrijfsfeest. Ook heb ik nog meegedaan aan een wedstrijd van de band Asman. Hierdoor heb ik op RTV Drenthe mogen zingen en heb ik samen met de band op het podium gestaan. In 2013 heb ik dan ook mijn eerste videoclip opgenomen van een nummer van Adele. Op 1 oktober 2015 is mijn eerste single, There comes goodbye, uitgekomen. In 2016 volgde mijn tweede single 'I'll find My way' die een aantal weken in de Noord 9 heeft gestaan.
Sinds 2018 treed ik op samen met gitarist Peter van der Burg.
Wij spelen eigen nummers en covers.

 

23-2 | Nocht en Wille

Nocht en Wille (voorheen Rode Wijn en Beerenburg) is een duo bestaande uit Lieneke Bolier (zang) en Arend Jan Talens (gitaar en zang) dat akoestische muziek speelt. Rustige achtergrond muziek om bij te praten of eten, maar ook swingende muziek. Ons repertoire is van de jaren 60 tot nu.  

 

(Schutrups Live is in samenwerking met Unplug and Play)