Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Ski-Testweekend

Skitestweekend Sölden

Schutrups verkoopt al jaren skischoenen, maar vanaf dit jaar gaan we all the way! Alles wat je nodig hebt om te skiën vind je nu in Exloo. Maar wanneer test je ski’s het best? Juist, tijdens wintersport! Daarom organiseren wij een skitestweekend in Sölden van 28 november tot en met 1 december. Tijdens dit skitestweekend kun je veel verschillende ski’s testen. Er zal dan ook zeker een paar ski’s tussen zitten die goed bij je past!


Waar is het skitestweekend?
We gaan de ski’s uittesten in Sölden. Het grootste en bekendste wintersportgebied in het Ötztal én één van de hoogst gelegen wintersportplaatsen in Oostenrijk. Met de ‘Big 3’ (3 bergtoppen boven de 3000 meter) en de Rettenbach- en Tiefenbachgletsjer is Sölden bij uitstek de meest geschikte plek om verschillende ski’s eens goed uit te proberen. Ook ’s avonds is er genoeg te doen in Sölden, zo staat het bekend om zijn bruisende après-ski.

In Sölden verblijven we in Hotel Alphof Sölden, een luxe viersterren hotel in het centrum van Sölden met zwembad, sauna en wellness. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds genieten we van een heerlijk viergangen diner. De tweepersoonskamers hebben een eigen douche en toilet. Indien je een eenpersoonskamer wilt, betaal je een toeslag.

Voor wie is het skitestweekend?
Het skitestweekend is niet alleen voor gevorderde skiërs, maar voor iedereen die al eens op wintersport is geweest. Er is coaching aanwezig en we geven je graag tips en tricks om nóg beter de berg af te komen.

Wat is de planning?

Dag 1 – Donderdag
Vanaf donderdagmiddag 16.00 uur kun je inchecken bij je accommodatie. Na het avondeten verzamelen we in het hotel om 20.30 uur en is er een briefing en delen we de skipassen uit. Mocht je te laat zijn, geef dit dan even door. We laten dan de huisdeur open zodat je er bij aankomst nog in kunt.

Dag 2 – Vrijdag
Nadat je de juiste ski’s hebt uitgezocht, gaan we naar de Gigi-jochbaan. Hier maken we een skitocht door het uitgestrekte skigebied.

Dag 3 – Zaterdag
Vandaag kun je weer een paar andere ski’s uitproberen. Ook zullen we vandaag naar de Rettenbach- en Tiefenbachgletsjers gaan.

Dag 4 – Zondag
We staan vroeg op want vandaag skiën we tot 15.00 uur en we willen uiteraard nog wel enkele kilometers maken.

Extra informatie
Vervoer dient zelf te worden geregeld. Er rijden vanuit verschillende plaatsen in Nederland auto’s en busjes naar Sölden. Mocht je willen meerijden, geeft dit dan aan op je aanmeldingsformulier. Het skitestweekend kost 645,- per persoon en hierbij is het volgende inbegrepen: 3 overnachtingen in een viersterren hotel (donderdag tot en met zaterdag), ontbijt, avondeten, driedaagse skipas, ski-guiding en 3 dagen ski’s testen.

Wees er snel bij, want er is een maximum aantal van 30 personen!