Fietsen

Wielrennen en Mountainbiken,
De laatste jaren zien we steeds meer sporters op de fiets, toch kampen veel van deze sporters tijdens het fietsen met voetproblemen. Klachten zoals tintelingen en doofheid in de voorvoet zijn problemen die wij veel tegen komen. Om deze klachten te verhelpen hebben wij van Schutrups speciale fietszolen ontwikkeld. Deze zolen in combinatie met fietsschoenen van Vittoria, die met de hand worden gefabriceerd in Italië, kunnen helpen deze klachten op te lossen.

Het aanmeten van deze zolen gebeurt anders dan bij gewone zolen. Doordat de voet niet afwikkelt tijdens het fietsen, wordt in dit onderzoek vooral gekeken naar de statische belasting en piekbelasting onder de voorvoet. Deze zolen kunnen gemaakt worden in de huidige fietsschoen van de sporter, mits deze geschikt is. Uiteraard is de pasvorm van de schoenen erg van belang om klachten te voorkomen.

Vittoria heeft verschillende modellen waaronder de Rock(mbt) en Evo Hora(race) dit zijn ultralichte modellen met een Full carbon zool voor de beste krachtoverbrenging. Beide modellen zijn in verschillende breedtematen te verkrijgen. Ultiem voetcomfort door de micro-afstelling van de gepatenteerde draaisluiting, de zogenoemde Boa sluiting.

Kom voor professioneel advies naar de grootste Vittoria-dealer van het noorden voor de gehele collectie.
Voor het aanmeten van fietszolen kunt u bellen voor een afspraak!

 

Bekijk hier hoe de Vittoria fietsschoenen gemaakt worden.

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser