Skiën

De laatste jaren wordt wintersport steeds populairder onder de Nederlanders. Duizenden Nederlands reizen ieder jaar weer af naar de wintersportgebieden. Bepakt en bezakt zijn de auto’s volgeladen met materiaal, maar de vraag is: heeft u wel de juiste materiaal? Bij Schutrups willen we er voor zorgen dat wintersporters de beste ervaring hebben tijdens het skiën. Daarom hebben wij een grote collectie aan skischoenen, skikleding en ski’s.

Skiën met skischoenen op maat

Heeft u tijdens het skiën last van pijnlijke voeten, drukplekken of koude voeten? Bij Schutrups bieden wij wintersporters verschillende mogelijkheden om klachten, die tijdens of na het skiën ontstaan, te behandelen. Herkent u tijdens het skiën een van de volgende klachten?

Klachten tijdens skiën

  • Diverse pijn- en drukplekken
  • Kramp onder uw voet
  • Brandend gevoel onder de voet
  • Een “doof” gevoel of kramp in de voorvoet
  • Verdrukking van uw kleine teen
  • Pijn en druk op uw scheenbenen
  • Gevoelige plekken aan zijkant enkel
  • Slippen van hiel in de schoen
  • Blaarvorming
  • Koude voeten

Wij bieden de oplossing! Bij Schutrups Exloo werken we samen met merken als Salomon en Head die een veelzijdig aanbod van schoenen, accessoires en zolen bieden. De bovenstaande klachten kunnen op verschillende manieren worden verholpen, maar onze specialisatie ligt bij bootfitting en skischoen zolen op maat.

Bootfitting

Bootfitting is het op maat maken van de skischoenen. De persoonlijke wensen en verlangens van de klant staan centraal, waardoor pijn tijdens het skiën verleden tijd wordt. Het is niet alleen voor mensen met voetklachten, maar ook voor een ieder die maximaal comfort en plezier wilt hebben tijdens het skiën. Bij bootfitting wordt het voetbed van uw huidige of nieuwe skischoen naar uw voetklachten aangepast en uitgebreid met correcties.

Alles op maat voor wintersporters

Skischoenen volledig op maat kunnen ook worden geleverd. Hierbij wordt een lege of eigen schaal gepakt. Hierin maken wij door middel van pur/foam een op maat gemaakte binnenschoen met een op maat gemaakt voetbed. Bij het passend maken van de binnenschoen wordt onder druk een foam in de lege kamers van de schoen gespoten die zich vormt naar de voet. Zo zit u optimaal gefixeerd in de schoen en biedt deze vorm van aanmeten de beste overbrenging van schoen naar ski.

Ski

Mochten de schoen en de zool zelf niet voldoende warmte bieden, dan is het mogelijk om er een verwarmingselement in te verwerken die door middel van een accu warmte af geeft

Meer informatie wat betreft bootfitting? Kom gerust langs bij ons in de winkel.

Salomon-Quest-acces-80-heren-skischoen-antraciet Salomon-Quest-pro-110-heren-skischoen-donker-blauw Salomon-x-max-120-heren-skischoen-blauw Salomon-x-pro-100-heren-skischoen-antraciet Salomon-Quest-pro-100-w-dames-skischoen-paars

Impact-Shell-Conf-Salomon-skischoen-zwart

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser