Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

St. Pauli Shop

St. Pauli

Blijven verrassen met St. Pauli! Schutrups is een paar jaar geleden voorzichtig begonnen met wat T-shirts en hoodies. Maar inmiddels is de St. Pauli-collectie niet meer weg te denken bij Schutrups.

Cultclub St. Pauli is een voetbalclub, die in Duitsland op het één na hoogste niveau speelt. Met trainer Jos Luhukay en de spelers Henk Veerman en Justin Hoogma, de zoon van Nico-Jan, is de Nederlandse inbreng groot. De fanbase is aan het groeien in Nederland. In de winkel en webshop van Schutrups merken we ook dat St. Pauli niet alleen geliefd is bij echte voetbalsupporters. Het spreekt iedereen aan van oudere mannen tot tieners en zowel mannen als vrouwen. Dit is eigenlijk net als bij de club, want op de tribune bij St. Pauli vind je ook alle generaties.

Het assortiment van FC St. Pauli bij Schutrups bestaat uit: Truien, sjaals, jassen, jacks, trainingspakken en nog veel meer voor fans en liefhebbers, doodskoppen en gekruiste kleding voor op straat, thuis of onderweg. Lifestylecollecties die elk jaar veranderen en altijd actieve accessoires uit de wereld van voetbal, muziek, kunst. Alles ademt gewoon St. Pauli. Alles is direct, snel en gemakkelijk in onze webshop bij jou thuis.

Sankt Pauli staat voor, doen wat je leuk vind. Dit is wat de club FC St. Pauli maakt. St. Pauli is donker, St. Pauli staat voor schedels, St. Pauli staat voor mode en niet in de laatste plaats ... St. Pauli is de straat!

Los daarvan is de ‘merchandise’, zoals artikelen in de clubkleuren en met clublogo’s worden genoemd, ook gewoon móói. En daarom heeft Schutrups inmiddels een collectie die veel verder gaat dan alleen een T-shirt en een hoodie. Alles is daar beleving. En de producten die Sankt Pauli op de markt brengt past niet alleen bij die club, ze zijn ook van uitstekende kwaliteit.

Bij Schutrups is nu zelfs de officiële St. Pauli-teamkleding van Under Armour te koop. Dat is heel bijzonder want St. Pauli teamkleding Under Armour is in Nederland amper te krijgen. De collectie wordt bij elke nieuwe collectie weer uitgebreid met extra producten. Dan moet je denken aan koffers, lampen, petjes, armbanden, broodrooster, noem maar op.

St. Pauli wordt steeds meer hip and happening. Vroeger was het voor velen ‘die club met dat doodshoofd’, maar langzamerhand begrijpen de mensen dat het gewoon een ontzettend interessante cultclub is. En bepaald niet, wat je bij zo’n ‘Totenkopf’ zou verwachten, extreemrechts. Integendeel. Los daarvan is de ‘merchandise’, zoals artikelen in de clubkleuren en met clublogo’s worden genoemd, ook gewoon móói. Daarom heeft Schutrups inmiddels een collectie die veel verder gaat dan alleen een T-shirt en een hoodie.

Alles is daar beleving. En de producten die Sankt Pauli op de markt brengt past niet alleen bij die club, ze zijn ook van uitstekende kwaliteit.