Europees fonds voor regionale ontwikkeling Samenwerkingsverband Noord-Nederland
  • 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Vacature Podotherapeut

Wij zoeken voor ons team een podotherapeut

Bij Schutrups Exloo staan de voeten in alle opzichten centraal. Ons doel is om mensen beter te laten lopen of beter te laten bewegen. Dat doen we door het aanbieden van producten van topkwaliteit in onze winkel en door zorgdiensten in ons voetzorgcentrum.

Wij staan voor eigentijdse oplossingen en benaderen eventuele problemen aan de voeten of in de houding integraal. Dat doen we enerzijds via podologie, podotherapie, podoposturaal therapie, orthopedie en medische pedicure en anderzijds via een enorme keuze in en kennis van comfort-, running-, wandel- en kinderschoenen. Ook proberen we een gezonde levensstijl te bevorderen door het organiseren van een breed scala aan evenementen.

De afdeling voetzorg van Schutrups Exloo behandelt meer dan 60.000 geregisterde patiënten. Je komt als podotherapeut te werken in een jong, maar ervaren team van meer dan 45 register- en sportpodologen, podotherapeuten, podoposturaal therapeuten en orthopedisch schoentechnici.

Wat bieden wij jou?

– Een uniek voetenconcept

– Uitstekende sfeer

– Zeer goed salaris

– Positieve en verrassende secundaire beloningen

 

Ben je een voetenprofessional mét gevoel voor humor? Dan zoeken wij jou!

 

Geïnteresseerd?

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Schutrups, telefoon 06-13178884 of per mail naar sollicitaties@schutrups.nl.