Lichaam

van hotstone-massage tot bodypack

Mens sana in corpero sano. Wie kent dit Latijnse citaat uit de Satire X niet? Een gezonde geest in een gezond lichaam. Er zijn heel veel manieren om aan beide te werken. Met inspanning, met ontspanning en met een combinatie van beide. Het doel: je algehele welbevinden optimaliseren.

Schutrups Foot & Soul lounge biedt verschillende ‘lichaamsbehandelingen’. Die variëren van de hotstone-massage tot bodypack Babor. Daarna… voel je je als herboren.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen/activiteiten:

 • KLASSIEKE MASSAGE ( 30 min. € 30,- of 60 min. € 55,- )
  Een ontspannende of dynamische massage met verschillende handgrepen ter versoepeling van spieren van rug, nek of benen.

 

 • HOTSTONE MASSAGE ( rug 30 min. € 30,- of rug & achterzijde benen 60 min. € 55,- )
  Een ontspannende massage met basaltstenen met een temperatuur van rond de 50 gr. Celcius.

 

 • BODYPACK BABOR ( rug € 15,- of  totaal € 30,- )
  Een heerlijke pakking uit de Babor bodyline, een verzorgend en reinigend masker voor het lichaam; Energizing, Balancing, Relaxing of Shaping.
  Na 15 min. inwerken onder een laag folie, wordt de pakking ingemasseerd.  ( alleen in combinatie met klassieke of hotstonemassage)

 

 • BINDWEEFSELMASSAGE ( 30 min. € 30,- )
  Het losmaken van onderhuids bindweefsel van de huidzones gevonden in het onderzoek met verschillende oppervlakkige en diepe huidtechnieken. Geschikt voor het behandelen van littekens, onderhuidse verklevingen, cellulitis, maar ook bij rug- of nekklachten.

 

 • STOELSHIATSU ( € 30,- )
  Een Shiatsu behandeling van nek en schouders op een ergonomische stoel. Ter preventie of ter vermindering van klachten als RSI en symptomen van stress.

 

 • HARSEN ( vanaf € 25,- per lichaamsdeel )
  Ongewenste haargroei blijft tot zes weken weg door harsen, zowel de rug, buik, benen en bikinilijn kunnen bij onze schoonheidsspecialiste behandeld worden.

 

 • SHIATSU ( 45-60 min. € 57,- )
  Japanse fysiotherapie, een drukpuntmassage waarbij het hele lichaam wordt behandeld.
  Vanuit holistische visie kijken we naar het fysieke, mentale en emotionele aspect van ontstaan van klachten en behandelen hiervan. Vooral diepe ontspanning is van belang voor balanceren in het onbewuste zenuwstelsel, preventief en curatief effect. Vergoeding door zorgverzekeraar vanuit aanvullende polis, aangesloten bij SRBAG/NVST
 • WOW! EFFECTIVE TOUCH  ( 60 min. € 59,95 )
  Een ontspannende totale lichaamsmassage van top tot teen, met naar keuze een rugpakking uit de bodylijn van Babor; energizing, shaping, balancing of relaxing.

 

 • THAISE YOGAMASSAGE ( € 59,- )
  Ook wel ‘yoga voor luie mensen’ genoemd! Een totale lichaamsmassage met knedingen, stretches, tractie’s en drukpuntmassage van ongeveer een uur. Ontspanning en ademhaling zijn sleutelwoorden in deze behandelmethode, trek soepele kleding aan voor deze massage.

 

 • CLASSICO ( € 65,- )
  Een Zuid-Amerikaanse massage van het hele lichaam, ook het gezicht en de buik! Er wordt gemasseerd met een tropisch geurende massageolie, met handgrepen uit de klassieke massage, meridiaanmassage en stretches van armen, benen, rug en nek.

 

 • AROMATHERAPIE ( 30 min. € 39,95 )
  Geur doet meer dan je denkt! Een zeer geschikte behandeling om de mentale en emotionele balans te herstellen, de aroma’s worden persoonlijk op jou afgestemd. Een klassieke massage naar keuze rug, nek, benen, gezicht of een combinatie hiervan.
7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser