• 7 dagen per week open
  • 40 professionals voor stijladvies
  • 4.895 schoenen op voorraad
  • 92.000 blije klanten in onze winkel
 

Werken bij Schutrups

Kom deel uitmaken van ons team!

Schutrups Exloo is inmiddels een begrip in het noorden van het land en streeft ernaar om van het kopen van schoenen een ware belevenis te maken. Om dit te bereiken beschikt de winkel onder andere over een loungecafé met stamtafel waar heerlijke cappuccino kan worden gedronken, mét kletskop uiteraard. Ook staan er Chesterfield-banken verspreid door de winkel, zodat zelfs mensen die niet zo van ‘winkelen’ houden het er naar hun zin hebben.

We staan voor eigentijdse oplossingen en benaderen eventuele problemen aan de voeten of in de houding integraal. Dat doen we enerzijds via podologie, podotherapie, podoposturaal therapie, orthopedie en medische pedicure en anderzijds via een enorme keuze in/en kennis van comfort-, running-, wandel- en kinderschoenen. Ook proberen we een gezonde levensstijl te bevorderen door het organiseren van een breed scala aan evenementen.

Wil jij deel uitmaken van ons team dat door expertise en service jaarlijks zo’n 92.000 klanten met een goed gevoel naar huis laat gaan? Ben jij gemotiveerd, flexibel en heb je een goed gevoel voor humor? Kijk dan snel bij onderstaande vacatures of er een bij jou past of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@schutrups.nl

 

Openstaande vacatures:

- Vacature Registerpodoloog

- Vacature Sportpodoloog

- Vacature Podotherapeut

- Stagiair Financieel

- Stagiair Magazijn Medewerker

- Stagiair Online Marketing