Werkschoenen

Veilige werkschoenen voor iedereen

Op het gebied van veiligheidsschoeisel is Schutrups Exloo het adres voor pasvorm en kwaliteit. De vraag naar goed passende veiligheids/werkschoenen groeit.
De meeste ongelukken op het werk gebeuren aan het eind van de dag, wanneer men moe raakt en minder alert is. Daarom zijn veiligheidsschoenen met een goede pasvorm voor uw voet een must. Bij Schutrups in Exloo hebben we aandacht voor de klant en meten wij de voet in lengte en breedte. Hierdoor kunnen we de perfecte veiligheidsschoen adviseren voor nagenoeg elke voet. Het gaat niet alleen om de schoenen, maar ook de combinatie met de juiste sokken en inlegzolen is belangrijk.

Wij doen onze selectie vooral op gewicht, een stalen neus is immers zwaarder dan een aluminium neus en een stalen zool zwaarder dan een polyamide.
De materialen worden steeds lichter, zelfs in de S3 normering kunnen wij zeer lichte varianten leveren.

Welke EN ISO normen zijn er allemaal van het merk Atlas:

 • SB: Voldoet aan de basisvoorwaarden volgens EN ISO 20345.
 • S1: Voldoet aan alle essentiële eisen conform EN ISO 20345 en is bovendien uitgerust met belangrijke veiligheidsrelevante functies, zoals een energieopnamecapaciteit aan de hielen, een gesloten hielbereik en een antistatische loopzooluitrusting.
 • S1P: Voldoet aan de basisvoorwaarden conform EN ISO 20345 S1 en is bovendien uitgerust met een tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen.
 • S2: Voldoet aan de veiligheidsvoorschriften conform EN ISO 20345 S1 en de modellen zijn gefabriceerd van speciaal gehydrofobeerd leder. Dit zorgt ervoor dat het bijzonder geschikt is voor omgevingen waarin blootstelling aan vocht te verwachten is.
 • S3: Voldoet aan de norm EN ISO 20345 S2. De S3 modellen zijn uitgerust met een tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. Beschermd tegen nattigheid door het bijzondere waterafstotende bovenleder. De geprofileerde loopzool biedt optimale zekerheid tijdens het werken.

 

Door deze nieuwe technieken blijf je fitter tijdens het werk en heb je meer energie over aan het eind van de dag en voorkom je:

 • Vermoeide voeten
 • Hielklachten
 • Voorvoetklachten
 • Branderige voeten
 • Rugklachten
 • Knieklachten

Ook leveren we specials voor bijvoorbeeld Politie, weg en waterbouw en laboratorium.
Daarom werk je veiliger met een goed passende veiligheidsschoen met eventueel een op maat gemaakte steunzool door onze podoloog.
Kom bij ons in de winkel en laat je vrijblijvend informeren over een goed passend paar.

Voor vragen neem contact op met Jeroen Broekman
jeroen@schutrups.nl

7 dagen per week open

7 dagen

per week open om je te kunnen helpen

40 professionals zorgen dat je tevreden naar huis gaat

40 professionals

zorgen dat je tevreden naar huis gaat

4.895 schoenen

op voorraad, altijd comfortabel én mooi

92.000 klanten per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

92.000 klanten

per jaar bezoeken onze zaak in Exloo

Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website beter te bekijken. Update mijn browser